Létrehozva: 2023.03.09.

Váratlan tanú tűnhet fel L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperében

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperében nagy fordulat történt, a gyermekelhelyezési perben váratlan tanú tűnik fel. A volt párja, Hopp Csilla, akit pont Kingáért hagyott el.

Míg Körtvélyessy Kinga egyedül jelent meg szerda reggel a válóperükön, addig L.L. Junior Dominikáról, a kedvese, Dárdai Blanka ölelő karjaiból követte figyelemmel az eseményeket. A távollét nem lehet számára könnyű, hiszen nem tudott azonnal reagálni a bíróságon elhangzottakra, helyette az Instagram-oldalára posztolt dühösen. A zenész nem válogatta meg a szavait - írja a Bors

Junior körül kezd elfogyni a levegő (Fotó: Markovics Gábor)

"Én nem is értem, hogy miért nem a kislányomról beszélünk, akivel csak heti kétszer beszélhetek 10 percre, mintha elítélt lennék. A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik... Miközben én itt kint dolgozok és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon. Nem kell aggódni, mert a kislányomnak mindig mindene meg lesz, de az, hogy havi 250 000 forintos gyerektartást igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon au új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító! Egyezzünk meg Kinga, és zárjuk le ezt az egész témát!"

L.L. Junior talán nem véletlenül ilyen indulatos... A Bors megbízható forrásból származó információi szerint ugyanis még a házassága alatt szinte minden vagyonát Körtvélyessy Kingára íratta, többek között azt a törökbálinti ingatlant is, ami megközelítőleg 300 millió forintot ér. Vagyis papíron semmilye sincs. Hogy a válóperükben felmerülő anyagi kérdések így hogyan rendeződnek, az nagyban függ majd Kinga jóindulatától, hiszen ha akarja, beköltözik a medencés házba és onnan soha többet nem teszi ki a lábát. A szőke édesanyának azonban ez nem érdeke, ő azt szeretné, ha a közös kislányuk életében aktívan jelen legyen a gyermek édesapja is, ezért esze ágában sincs kiforgatni a vagyonából Juniort. 

Körtvélyessy Kinga egyedül érkezett a válóperre (Fotó: Bánkúti Sándor)

A válás során a feleknek meg kell egyezniük a vagyonelosztásban és a gyermekelhelyezésben is, és ez utóbbiban is egészen mást gondol a történetről L.L. Junior, mint Kinga. A zenész ugyanis még decemberben egy olyan kérvényt nyújtott be a bírósághoz, hogy nála is hetente több napot tölthessen a közös kislányuk, Lilike, így az egyik nagy harc ezen a fronton nyílhat. Hogy a házaspár tagjai mit meg nem tesznek a győzelem érdekében, arról jól árulkodik Junior lépése: megbízható forrásból úgy értesült a Bors, hogy a zenész a volt feleségét, Hopp Csillát is beidéztette tanúnak. Tehát annak az asszonynak kell majd azt bizonygatnia, hogy Junior milyen jó apa, akit épp azért a nőért hagyott el, akivel most épp válnak... Ezt az értesülést alátámasztja Junior Instagramon közzétett bejegyzése is, hiszen ott ő is megemlíti, hogy majd Csilla megvédi őt: 

L.L. Junior a tárgyalás után írta ki ezt, Dominikáról (Fotó: Instagram)

Hogy Csilla valóban elmegy megvédeni a volt férjét, az még a jövő zenéje. A valóperes tárgyalás bő egy hónap múlva folytatódik, amin nagy valószínűséggel részt vesz a zenész is. Hiszen személyesen mégiscsak hatékonyabb az érdekeit képviselni. Ami biztosnak tűnik, hogy ez a válóper nem lesz egy csendes megbeszélés, ahogy közeledik a végső ülés ideje, annál feszültebbek lesznek a felek.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy szerencsétlen öngól döntött Kecskeméten, megvan az NB I első kiesője

origo.hu

Már nyíltan az atomháborúról beszélnek Amerikában

borsonline.hu

Kulcsár Edina megható képsorokkal köszöntötte szülinapos kislányát

hirtv.hu

„Megb@szlak és megöllek!” - ismét lecsapott a dorogi rém

ripost.hu

Ha még ettél finomat: Töltött bundás kenyér az új kedvenc

magyarnemzet.hu

Gulácsi Péter fantasztikus védése miatt hüledeznek Németországban

origo.hu

Romantikus fotóval köszöntötte férjét a Házasság első látásra sztárja

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

"Remélem, hogy csak kitömted" - kamerába tolta popsiját Tolvai Reni

FÜLES

Szívbemarkoló, ezt ígérte a rákbeteg Katalinnak Vilmos herceg

FÜLES

Hihetetlen: ezt a ruhadarabot tilos György hercegnek viselnie

FÜLES

„Csontsovány kislány lettél” - Durva kritikákat kapott Szabó Zsófi legújabb fotói miatt