Létrehozva: 2023.03.03.

L.L. Junior mindent elveszthet a nyilvános enyelgés miatt

Pálmafák, szerelem, boldogság... Az épp válófélben lévő énekes szerelmes pillanatait nem csak a rajongói látják, de a bíró is, akinek heteken belül döntést kell hoznia Junior válóperében a gyermekelhelyezésről és a vagyonmegosztásról is.

Fontos leszögezni: ha valaki előre jelzi a bíróságon, hogy egyéb okokból nem tud majd megjelenni egy tárgyaláson, akkor jogilag semmi probléma nem lehet, így L.L. Juniornak sem származhat joghátránya abból, hogy nem lesz ott a saját válóperén. A zenész ugyanis erről előre szólt. 

L.L. Junior bajba kerülhet a sok posztolás miatt Fotó: Markovics Gábor

Amit azonban nem kalkulált be, az a történet emberi része... Mert vajon mit gondol majd az ülést vezető bíró, ha Kinga a válóperükön Junior szerelmes fotóival illusztrálja, hogy a férjének épp milyen fontos dolga akadt? 

A történet teljes megértéséhez érdemes felidézni az elmúlt hónapok eseményeit: február elején L.L. Junior és a fiatal szerelme, Dárdai Blanka énekesnő, zokogva búcsúztak el egymástól, amikor a zenész elindult, hogy három hónapra Dominikára költözzön. Junior az indulás előtt azt nyilatkozta a Borsnak, hogy abban állapodtak meg, ha tényleg szeretik egymást, akkor a kapcsolatuk kibírja a távollétet és újra együtt lesznek a hazatérés után. 

A szerelmesek alig egy hónappal a szakításuk után nem bírták egymás nélkül, Dárdai Blanka titokban elutazott Juniorhoz. Az újbóli egymásra találásról maga a főszereplő, L.L. Junior számolt be a nagyközönségnek. A muzsikus Instagram oldalát ismét ellepték a közös szerelmes fotók és videók. 

A boldogságuknak természetesen mindenki örül... illetve talán van a történetben egy szereplő, aki nem feltétlenül bontott pezsgőt a világgá kiáltott szerelem láttán: Körtvélyessy Kinga, L.L. Junior válófélben lévő felesége, a zenész kislányának, Lilinek az édesanyja. Kinga ugyanis éppen a közelgő válóperükre koncentrál, ahol a vagyonmegosztáson kívül a gyermekelhelyezés is terítéken lesz. 

LL Junior Körtvélyessy Kinga
Régi szép idők... Kinga és Junior Fotó: Instagram/L.L. Junior 

A tárgyalás időpontja már ki van tűzve, de Junior előre jelezte, hogy egyéb elfoglaltsága miatt nem tud majd részt venni azon. Ha munka miatt marad távol, ahhoz természetesen joga van, 

– A bíróságon természetesen a jog számít, de kétségtelen, hogy a bírók is emberből vannak, ébredhet bennük szimpátia vagy épp unszimpátia egy tárgyaláson – magyarázta lapunknak dr. Sebestyén Balázs ügyvéd.

Nyilvánvalóan nem a legjobb belépő, ha az alperes vagy a felperes épp egy pálmafás tengerparton ejtőzik, de természetesen, ha előre igazolta, hogy nem lesz jelen, ennek semmilyen jogi következménye nem lehet. A feleket a bíróság a bontóperben a jelenlétük nélkül is szétválaszthatja, az elsődleges szempont a gyermekelhelyezés lesz, aztán utána egy másik perben kerülhet terítékre a vagyonmegosztás. A gyermek érdeke ugyanis a legfontosabb ebben a helyzetben – nyilatkozta a Metropol megkeresésére a jogász. 

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperére heteken belül sor kerül. Így az sincs kizárva, hogy a zenész már elvált férfiként landol Budapesten. 

 

 

origo.hu

Váratlan üzenetet küldött Oroszország

ripost.hu

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

borsonline.hu

Egy ország hőköl ma hátra: az éjjel meggyilkolták a csodálatos színészt

hirtv.hu

Bayer show – Szentkirályi Alexandra: az embereknek elegük van abból a káoszból, amit Karácsony teremtett + videó

ripost.hu

Belép az Ikrekbe a szerencse bolygója: ez a 3 csillagjegy teljesen új életet kezd

vg.hu

Bidennek és Hszinek könyörög Zelenszkij miután egyik sem megy Svájcba az oroszok nélküli béketárgyalásra

ripost.hu

Hoppá: Világsztár jelent meg egy magyar cipőboltban, ezt a lábbelit vitte haza

mindmegette.hu

Vége a vitának: tiltólistás édességek térnek vissza a Lidlbe

ripost.hu

Tragédia lett a reggeli buszbalesetből: két ember meghalt

ripost.hu

Itt a vége: 25 év házasság után újabb sztárpár dobta be a törölközőt

ripost.hu

Ezt kell most tenned a paradicsommal, ha bőséges termést szeretnél

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Elszólta magát Jakupcsek Gabriella, Bochkor Gáborról fantáziált

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Kulcsár Edina a dubajozós lányok perén: ezt vallotta a bíróság előtt

FÜLES

"Jól be van vastagodva" - durva kritikát kapott a terhes Kulcsár Edina

FÜLES

Végre újjáépül a színésznő leégett háza!

FÜLES

"Gyönyörű és szexi" - Tolvai Reni dominaként feszített bőrszerkóban