Létrehozva: 2022.09.15.

Nem fog sokáig tartani Meghan és a királyi család békéje

Bár a királynő halála miatt Harry és Meghan visszatért a családhoz, a tűzszünet még a gyászidőszak végéig sem fog tartani.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, II. Erzsébet a síron túlról kibékítette haragos unokáit, ám Harry és Vilmos jelenlegi békés kapcsolata sok szakértő szerint nem lesz tartós. Egyrészt a feleségeik ugyanúgy nem hajlandók tudomást venni a másikról, és ilyen nehezítő körülmény mellett viszonylag nehéz a hercegeknek összejárni majd. Másrészt a sussexiek csak visszafogják magukat, de nem tértek meg. Palotai beszámolók szerint igencsak dühösek amiatt, hogy mégsem úgy kapnak címet a gyerekeik, ahogy azt gondolták.

William, Kate, Harry and Meghan at Windsor Castle
Fotó: Northfoto

Archie és Lilibet is feljebb lépnek a rangsorban a királynő halála miatt, így végre herceg és hercegnő lesz belőlük. Azonban nem jár nekik a HRH (His/Her Royal Highness) vagyis a Királyi Fensége megszólítás. Ez pedig nemcsak egy protokolláris apróság, ugyanis a HRH birtokosoknak jár a királyi testőrség védelme és egyéb kiváltságok. Harry és Meghan pont emiatt harcol a brit kormánnyal hónapok óta, hogy az ő védelmüket nem az angol lakosság fizeti, hanem nekik kell önerőből megoldani. Ez jelen állás szerint a későbbiekben sem fog változni, hiába kapnak rangot a gyerekeik. Ehhez persze tegyük hozzá, hogy a HRH megszólítással együtt jár, hogy a királyi család aktív, dolgozó tagjai is. A sussexi hercegi család pedig önként fordított hátat az uralkodó, Nagy-Britannia és a korona szolgálatának.

Harryék évek óta tartó lejárató kampánya II. Erzsébet halála miatt sem szűnt meg, csak a hercegi pár csendesebb. Meghan kedvenc magazinja, a The Cut, aminek legutóbb elsírta bánatát, a legújabb számában durva támadást intézett III. Károly király ellen, akit hisztis gyerekhez hasonlítanak: duzzog, ha valami nem tetszik neki. De kegyetlennek is nevezik, amiért kirúgott 100 alkalmazottat a trónra lépése után. De II. Erzsébetet is szidalmazták Uju Anya egyetemi professzor megszólaltatásával, aki elnyomó fehér nőként jellemezte az elhunyt uralkodót, szerinte sokat tett azért, hogy a fekete nők elnyomásban éljenek. Persze konkrét példát nem tudott felhozni, kizárólag filozofikus fröcsögés minden egyes mondata.

Death of Queen Elizabeth - Day Six
Fotó: Northfoto

De a királyi család oldaláról is lehetnek hátráltatói a tartós békének. A királynő temetése előtt biztosan elbeszélgetnek majd a Buckingham-palota elöljárói, hogy viselkedjenek a királyi protokollnak megfelelően. A sussexi hercegi pár ugyanis a gyászrendezvények mindegyikén kézen fogva sétálgatott, ami sokak szemét szúrja. Ez az elbeszélgetés pedig szintén nem fog vita nélkül lezajlani. 

Illetve, ha beigazolódik a kémkedő Meghan elmélet, akkor is óriási botrány lesz. Többen észrevették, hogy a hercegné fekete ruhája alatt mintha mikroport lett volna, amikor a gyászoló alattvalókkal találkoztak. A teóriák szerint Meghan a Netflixnek készített hangfelvételeket, hogy egy későbbi dokumentumfilmhez felhasználhassák azokat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tízezrek tartják őrült nyomás alatt Marco Rossit

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

mandiner.hu

Hont András kérdőre vonta Bayer Zsoltot: Tíz éve rühellitek, utáljátok, kerülitek? Hát, ti tartottátok el!

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

mandiner.hu

Puzsért is felhívta Bohár Magyar Péter ügyében (Videó)

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin