FÜLES

Szerző Maca néni

2 hónapja

Ez már nagyon kellemetlen! Solti Ádám gyermeke anyjával fizettetné meg a perköltséget - helyreigazítással

Az egyik oldalon áll egy édesanya, aki csak azt szeretné, hogy hivatalosan is legyen apja a gyermekének. A másik oldalon pedig egy... Nos, ott a színész áll.

Szerző Maca néni

Zavarba ejtő és nehezen érthető az a botrány, aminek gyakorlatilag minden irányból csak áldozata van. A balkézről született gyermek híre nem tett jót Solti Ádámnak, pokolba taszította feleségét, aki hosszú évek óta küzd azért, hogy gyermeket szüljön a csapodár színésznek, harcra kényszerítette a apróság anyukáját, de mindenek előtt ott van ő maga, a kétéves gyermek, aki mit sem tud arról a méltatlan csatározásról, ami már a bíróságon zajlik pusztán azért, mert megszületett. 

Fotó: TV2

Solti Ádám a sajtónak ugyan nem beszél, de ügyvédjén keresztül mégis hangosan kéri ki magának azt a helyzetet, amit hűtlenségével ő maga generált. Most a Story Magazinnak szólalt meg az érthető okokból  névtelenségbe burkolódzó édesanya ügyvédje, aki elárulta, hogy  a színész ellenkeresetet nyújtott be ügyfelével szemben, követelve, hogy térítse meg a többszázezer forintra rúgó perköltséget. Ádám ügyvédje ugyanis úgy véli, hogy ügyfele nem adott okot arra, hogy gyermeke anyja beperelje. Ugyanakkor a színész meg sem jelent a szeptemberi tárgyaláson, ahol egyébként rövid úton le is záródhatott volna az ügy, ha elismeri az apaságát, hiszen az anyukának egyéb követelése nincs vele szemben. Ádám és ügyvédje azonban másképp gondolták. Ellenkeresetet nyújtottak be, melyben a színész elismeri ugyan az apaságát, de...

"Ellenkérelmet nyújtottak be, amelyben azon túl, hogy az alperes elismeri, övé a gyermek, az áll, hogy a bíróság az édesanyát kötelezze a perköltségek megfizetésére." 

Az alperes, állítása szerint perre okot nem adott.

"Figyelemmel arra, hogy a peren kívüli egyeztetések eredménytelenül zárultak, ügyfelemnek nem maradt más lehetősége, mint bírósághoz fordulni az apaság megállapításának érdekében. A mi kérelmünkben természetesen az áll, hogy az alperest terhelje a perköltség" - mondta a lapnak dr. Jeney Kristóf

„Ellentétben a nevezett cikkben előadottakkal, Solti Ádám [sajtóhelyreigazítási kérelme szerint - a szerk.], mint alperes, a folyamatban lévő apaság megállapítása iránti peres eljárásban benyújtott ellenkérelmében azt kérte, hogy a peres feleket a saját perköltségük viselésére kötelezze a bíróság, így olyat, hogy a perköltségének viselésére az édesanyát, mint felperest kötelezzék, soha nem kért. Ennek megfelelően a peres eljárással összefüggésben az édesanyának kizárólag a saját jogi képviselőjének fizetendő ügyvédi munkadíjjal kapcsolatban merülhet fel költsége. Mindezekre figyelemmel a Ripost online megjelent cikkeben előadott több százezer forintos költség az édesanya jogi képviselője által meghatározott ügyvédi munkadíj lehet, melyre Solti Ádámnak ráhatása nincsen. A jogi képviselő által előadottakkal ellentétben, a peres eljárás befejezésére a szeptember elején megtartott tárgyaláson nagy valószínűséggel nem kerülhetett volna sor, figyelemmel arra, hogy a bíróságnak, a gyermeket érintő járulékos kérdésekben is döntést kellett volna hoznia. "

 

 

 

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!