Létrehozva: 2022.09.30.
Módosítva: 2022.10.25.

Ez már nagyon kellemetlen! Solti Ádám gyermeke anyjával fizettetné meg a perköltséget - helyreigazítással

Az egyik oldalon áll egy édesanya, aki csak azt szeretné, hogy hivatalosan is legyen apja a gyermekének. A másik oldalon pedig egy... Nos, ott a színész áll.

Szerző Maca néni

Zavarba ejtő és nehezen érthető az a botrány, aminek gyakorlatilag minden irányból csak áldozata van. A balkézről született gyermek híre nem tett jót Solti Ádámnak, pokolba taszította feleségét, aki hosszú évek óta küzd azért, hogy gyermeket szüljön a csapodár színésznek, harcra kényszerítette a apróság anyukáját, de mindenek előtt ott van ő maga, a kétéves gyermek, aki mit sem tud arról a méltatlan csatározásról, ami már a bíróságon zajlik pusztán azért, mert megszületett. 

Fotó: TV2

Solti Ádám a sajtónak ugyan nem beszél, de ügyvédjén keresztül mégis hangosan kéri ki magának azt a helyzetet, amit hűtlenségével ő maga generált. Most a Story Magazinnak szólalt meg az érthető okokból  névtelenségbe burkolódzó édesanya ügyvédje, aki elárulta, hogy  a színész ellenkeresetet nyújtott be ügyfelével szemben, követelve, hogy térítse meg a többszázezer forintra rúgó perköltséget. Ádám ügyvédje ugyanis úgy véli, hogy ügyfele nem adott okot arra, hogy gyermeke anyja beperelje. Ugyanakkor a színész meg sem jelent a szeptemberi tárgyaláson, ahol egyébként rövid úton le is záródhatott volna az ügy, ha elismeri az apaságát, hiszen az anyukának egyéb követelése nincs vele szemben. Ádám és ügyvédje azonban másképp gondolták. Ellenkeresetet nyújtottak be, melyben a színész elismeri ugyan az apaságát, de...

"Ellenkérelmet nyújtottak be, amelyben azon túl, hogy az alperes elismeri, övé a gyermek, az áll, hogy a bíróság az édesanyát kötelezze a perköltségek megfizetésére." 

Az alperes, állítása szerint perre okot nem adott.

"Figyelemmel arra, hogy a peren kívüli egyeztetések eredménytelenül zárultak, ügyfelemnek nem maradt más lehetősége, mint bírósághoz fordulni az apaság megállapításának érdekében. A mi kérelmünkben természetesen az áll, hogy az alperest terhelje a perköltség" - mondta a lapnak dr. Jeney Kristóf

„Ellentétben a nevezett cikkben előadottakkal, Solti Ádám [sajtóhelyreigazítási kérelme szerint - a szerk.], mint alperes, a folyamatban lévő apaság megállapítása iránti peres eljárásban benyújtott ellenkérelmében azt kérte, hogy a peres feleket a saját perköltségük viselésére kötelezze a bíróság, így olyat, hogy a perköltségének viselésére az édesanyát, mint felperest kötelezzék, soha nem kért. Ennek megfelelően a peres eljárással összefüggésben az édesanyának kizárólag a saját jogi képviselőjének fizetendő ügyvédi munkadíjjal kapcsolatban merülhet fel költsége. Mindezekre figyelemmel a Ripost online megjelent cikkeben előadott több százezer forintos költség az édesanya jogi képviselője által meghatározott ügyvédi munkadíj lehet, melyre Solti Ádámnak ráhatása nincsen. A jogi képviselő által előadottakkal ellentétben, a peres eljárás befejezésére a szeptember elején megtartott tárgyaláson nagy valószínűséggel nem kerülhetett volna sor, figyelemmel arra, hogy a bíróságnak, a gyermeket érintő járulékos kérdésekben is döntést kellett volna hoznia. "

 

 

 

Szerző Maca néni

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

hirtv.hu

Kiderült, ki a szerzője Magyar Péterék adatkezelési tájékoztatójának + videó

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

magyarnemzet.hu

Ronnie O’Sullivan kínos helyzetbe hozta az ellenfelét a sznúker-vb-n

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

"A lényeg az: Győzike mindig van, volt, lesz" - Kiderült, mi várható az új Győzike show-ban

FÜLES

Még mindig eladó Zámbó Jimmy csepeli villája, komoly döntést hozott a család

FÜLES

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi

FÜLES

Örülhetnek a rajongók: friss fotó jelent meg a szülinapos Lajos hercegről