FÜLES

Szerző ripost

2 hónapja

Máris döntött Fekete Dávid: ilyen módszerrel szerezne pénzt

Az énekes a napokban került házi őrizetbe, máris nagyratörő tervei vannak.

Szerző ripost

Teológiával foglalkozna és fiatalokat tanítana Fekete Dávid. Az egykori megasztárost tizennégy hónap után kedden engedték ki a letartóztatásból, jelenleg édesanyja győri lakásában, házi őrizetben várja a sorsa alakulását. Jóllehet, 320 millió forintos csalással és sikkasztással vádolják az énekest, ő tiszta lappal akar kezdeni, és bár 15 éves börtönbüntetés esélye lebeg a feje felett, Dávid már a jövőn gondolkodik.

Fekete Dávid még jó ideig sitten marad
Fotó: TV2

A börtönben rengeteget olvasta a Bibliát, hittudományokkal szeretne foglalkozni és fiatalokat tanítani.

Dávid rengeteget olvasta a Bibliát a börtönben, és teológiai tanulmányokat is folytatott. Szeretne a hittudománnyal sokkal mélyebben foglalkozni. Sőt, táborokban és rendezvényeken tartana előadásokat fiataloknak, akiknek a saját példáján keresztül mutatná meg, hogyan kezeljék a korán érkező sikert, illetve hogyan kerüljenek közelebb Istenhez. 

"Dávid eltökélt, dolgozni szeretne, hiszen a büntetőeljárás még sokáig elhúzódhat. Az elsődleges vonal a művészi pálya marad, szeretne még lehetőséget kapni énekesként" – mondta el a Blikknek az énekes ügyvédje, dr. Kaposi Gergely.

Hogy melyik szülő engedné szívesen, hogy egy csalással vádolt ember tanítson a gyermekének etikát, majd kiderül, szabadulásakor mindenesetre az énekes találkozhatott a két és fél éves ikerfiaival, Ádinnal és Mátéval.

Hatalmas meglepetés volt. Egymás nyakába ugrottak és órákig játszottak. A kicsik az elmúlt időszakban csak képről és videófelvételről látták az édesapjukat, és Dávid is csak így látta őket, egy alkalommal pedig egy Skype-videóbeszélgetést is sikerült tető alá hozni a kicsikkel 

– fogalmazott a jogi képviselő.

 

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!