FÜLES

Szerző Maca néni

4 hónapja

Aggódnak a rajongók: Hiányolják Demcsák Zsuzsa férjét

Demcsák Zsuzsa indiai származású férjét február óta nem láttuk, közös poszt pedig még régebben nem született.

Szerző Maca néni

Könnyen lehet, hogy a műsorvezető és férje, Krishan tudatos döntést hoztak a magánéletüket illetően, vagyis a férfi szándékosan marad távol a reflektorfénytől. Ugyanakkor a követőkben felmerült a kérdés, hogy talán valami baj lehet kettejük között, hiszen van, hogy a csend beszédesebb minden szónál. 

Fotó: LifeTV

Demcsák Zsuzsa egyik nemrégiben közzétett posztja alatt tűnt fel egy komment, amiben egy rajongója felteszi a kérdést: "Hová lett a Krishan?" Erre Zsuzsa két másik követője is reagált, jelezvén, hogy nekik is feltűnt, hogy a műsorvezetőről és a férjéről nagyon régen készült olyan közös kép, amit valamelyikük posztolt volna. 

Fotó: Facebook

Való igaz, hogy Demcsák Zsuzsa és Krishan igen régen mutatkoztak együtt nyilvánosan. Utoljára idén februárban jelentek meg a TV2 Mokkájában, ahol Krishan tradicionális indiai ételeket készített élő adásban, azóta azonban sem Zsuzsa, sem pedig ő nem osztottak meg közös képeket a közösségi felületeiken. A műsorvezető utoljára tavaly december 5-én posztolt olyan fényképet, amin a férje is szerepelt, míg Krishan november elején jelentkezett utoljára hasonló tartalommal:

 Zsuzsa nemrég vakációzni utazott, de a nyaralós posztok között sem bukkant fel Krishan, de még csak a posztok szövegében sem említette, hogy a férfi is részt vett volna a családi pihenésen, ahová gyermekei elkísérték. Így némiképp jogosnak tűnhet a rajongók feltételezése, hogy esetleg Zsuzsa és az indiai származású férfi között nincs minden rendben... 

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!