Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2022.06.21.

"Egy kicsit ideges vagyok a nyaralás miatt" - először vakációzik kislányával Tóth Gabi

Tóth Gabi a blogjában számolt be a félelmeiről.

Szerző Ripost

Első közös nyaralására készül a kislányával Tóth Gabi! Az énekesnő már nagyon várja a családi kiruccanást, hiszen ezúttal a Balatonra szervezték a vakációt, azonban a család.hu oldalán kendőzetlen őszinteséggel mesélt a félelmeiről is.

Fotó: Végh István / Bors

A Krauszommal ugyanis úgy döntöttünk, hogy a család a Balatonra megy nyaralni. Nekem a legszebb hely a világon, és számomra a legnagyobb öröm, ha Hanninak meg tudom majd mutatni gyermekkorom legcsodásabb emlékeinek helyszíneit - írja Gabi, aki bár nagyon várja, hogy a Balatonon vakációzzanak, de némi félelem mégis van benne. Valljuk be, teljesen jogosan.

A Balaton szeszélyes és öntörvényű

"Már gondolatban látom a kérdőjelet sokatok arcán, hogy „akkor mitől fél már megint ez a Tóth Gabi, hiszen a Balaton aztán tényleg a saját közege” Elmondom, miért vagyok mégis egy kicsit ideges a nyaralás miatt.   Először is ott van ugyebár a víz. A Balaton csodálatos, lélegzetelállító és mágikus, de egyben pont olyan szeszélyes és öntörvényű. Ott aztán tényleg elég egy pillanat figyelemvesztés, és baj lehet. Egy barátnőm egyszer állt a kisfia mellett, aki éppen mászott fel az elefánt alakú csúszda három lépcsőfokán, és egy centire a gyerekétől lehajolt, hogy vizet szívjon a fia vízipisztolyába. Mire felnézett, már nem volt a csúszdán a gyerek. A víz ugyan csak térdig ért azon a helyen, de teljesen fel volt kavarodva, így beláthatatlan volt. Szegény barátnőm éveknek tűnő másodpercekig kiabálta fejhangon a fia nevét, már teljes pánikban, amikor meglátta a gyerek fejbúbját a két méterrel távolabb lévő csúszdán. Addigra lepergett előtte az élete, és mi tagadás, elmondása szerint az emberek nem nagyon mozdították a fülük boltját sem."

"Fokozottan fennáll a darázscsípés veszélye"

"A másik a zümmögő bogarak. Hogy szűkítsük a kört, a darazsak. Én allergiás vagyok a csípésükre, de nem tudom, hogy Hanni ezt örökölte-e. Egyáltalán ezt lehet örökölni? Emlékszem, hogy már kitértem erre egy korábbi blogban, de azért a Balatonnál fokozottan fennáll a darázscsípés veszélye. Szerintem ez is jogos para. A múltkor akkorára nőtt egy szúnyogcsípés Hannikámon, mint egy dió. És még ennél is nagyobb piros „udvara” volt. Nem győztem küldeni a fotókat a gyerekorvosunknak minden létező szögből" - meséli a blogján az énekesnő, aki utolsóként a nap káros hatásaira is kitért. Szeretné ugyanis megóvni Hannarózát, ezért még az UV szűrős ruhán is elgondolkozott.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek