1 éve

Durva balesetet szenvedett Rózsa György, azonnal műteni kellett

Egyik pillanatról a másikra vesztette el az egyensúlyát és csúnyán megütötte magát a magyar műsorvezető. Egy évig is eltarthat a rehabilitációja.

Drámai pillanatoknak lehettek szemtanúi azok, akik csütörtök délután a budapesti, rákospalotai temető kapujának környékén jártak.

Egy hatalmas fájdalmas kiáltás törte meg a csendet, a kapuőrök azonnal kiszaladtak, és megpillantották a járdán heverő televízióst – tudta meg a Bors.

A legendás műsorvezető rehabilitációja akár egy évig is eltarthat
Fotó: Bors

A jelenlévők szerint hatalmas puffanással csapódott a földnek, aminek hatására olyan fájdalmai voltak, hogy majdnem elvesztette az eszméletét. Azonnal tudták, hogy nagy a baj, lábra sem bírták állítani Rózsa Györgyöt.

Szirénázó mentőkocsi szállította kórházba a tévést, akivel a vizsgálatokat követően szomorú hírt közöltek az orvosai: eltört a csípőcsontja, azonnal műteni kell.

„A hír igaz, Bujtor doktor úr és profi csapata már meg is operált. Valamivel jobban vagyok már, de nagyon nehéz beletörődnöm abba, hogy valószínűleg egy évig tartó rehabilitáció vár rám. Jó ideig kerettel, majd hat hét múlva bottal tudok majd járni” – mondta a napilapnak Rózsa György.

„Nagyon elkeseredtem, szeptember 3-án indultam volna Franciaországba a barátaimmal… Az új könyvem írását sem tudom így folytatni. Szerencsémre Por Gyula professzor úr a kérésemre a hétfői naptól áthelyeztet az Országos Rehabilitációs Intézetbe, ott jó kezekben leszek” – zárta szavait Rózsa György.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!