FÜLES

„Végtelenül felháborít!” – kiakadt Rózsa György azokra, akik nem hordanak maszkot

Rózsa György kemény kritikát fogalmazott meg azokkal szemben, akik nem hordanak maszkot és nem adatják be maguknak az oltást.
  • Szerző: Ripost

Rózsa György végtelenül felháborítónak tartja, hogy ebben a nehéz, járványhelyzetben is vannak olyanok, akik fittyet hánynak a szabályokra, és maszk nélkül mászkálnak a boltokban, az utcán. A legendás tévés szerint az még inkább bosszantó, hogy vannak, akik az oltást sem hajlandóak beadatni maguknak, így veszélyeztetve saját magukat és a környezetüket.

Panaszlevelet írt

Tavaly szeptemberben is találkozott már hasonló helyzettel a műsorvezető. Az egyik budapesti drogériában az eladók és a vásárlók sem használtak maszkot, ő pedig hangot adott a véleményének.

„A három fiatalból ketten felhúzták a maszkot miután szóltam nekik, de ahogy elfordultam, már ugyanúgy nem volt rajtuk. Az eladók erre csak annyit mondtak, hogy ők a vezetőségi döntést követik, ami nem más, minthogy csak ajánlhatják a védőfelszerelés használatát. Ráadásul ők sem hordják egész nap, hiszen 12 órát nem bírnak ki benne. Ezek után úgy éreztem, muszáj levelet írnom a cégvezetőségnek” – mondta korábban lapunknak Rózsa.

Ostobának tartja az oltástagadókat

„Végtelenül felháborít ez a dolog! Nem értem azt, hogy egy nép, ebben a kérdésben hogy lehet ilyen ostoba. Nyilván nem mindenkire vonatkozik ez, mert hallottam, hogy lassan hárommillióan jelentkeztek az oltásra, de hol van a másik hétmillió ember?! Nem hisznek el semmit a világhírű kutatóknak, akik mind azt mondják, hogy csak egyetlen védelem van a vírus ellen: ha beoltatja magát valaki. Okosabbnak hiszik magukat ezeknél az embereknél?!” – fakadt ki a Mokka adásában a legendás tévés, aki egyébként a mai napon megkapja a várva várt oltását is.

„Végre beadják nekem is az oltást, amit már nagyon vártam!” - mondta el Rózsa.

Fontos a maszkhasználat!

A műsorvezető folyamatosan hangsúlyozza, hogy mennyire fontos, hogy hordjuk a maszkot.

„Nem értem, miért ennyire felelőtlenek az emberek?! Én például naponta elsétálok a várba, de tíz emberből, ha négy hord maszkot, talán akkor is sokat mondtam... A világ legnagyobb elméi, kutatói és szakemberei naponta hangsúlyozzák, hogy az oltás mellett a legfontosabb, hogy hordjuk azt a fránya maszkot! És akkor vannak, akik ezt megkérdőjelezik... Nem csak a saját, de mások életével is szórakozik az ilyen...” – mondta a -nak Rózsa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?