1 éve

Őszintén beszélt Szulák Andrea a balesetéről, oszlopnak hajtott új kocsijával

Az énekesnő már egész fiatalon megszerezte a jogosítványát. Ám egy durva balesetet kellett elszenvednie, a mentősök azt hitték, alkoholt fogyasztott.

Szulák Andrea még csak 17 éves volt, amikor megszerezte a jogosítványát. Minden vágya volt, hogy vezethessen, az pedig egy valóságos csoda volt a számára, amikor megszerezte első saját kocsiját. Ám nem sokáig tarthatott az öröme...

Andrea 19 évesen tánczenészként külföldön dolgozott, és szinte minden fillért félretett, hogy megvehesse élete első autóját. A Blikknek elárulta azt a napot sosem fogja elfelejteni.

Szulák Andrea

„Egy 126-os Polski Fiatot vettem. Örök emlék maradt az a kis autó. Már csak azért is, mert még aznap, amikor átvettem, pár óra múlva össze is törtem Budán... A Kispolák rádiója alumíniumfülekkel volt rögzítve a műszerfalhoz, ami engem rendkívül zavart. El is vonta a figyelmemet, közben nekihajtottam egy oszlopnak. Ráadásul a kiérkező mentősök először azt hitték, hogy alkoholt fogyasztottam, pedig szó sem volt ilyesmiről” – árulta el Szulák Andrea.

„Édesanyám nevelt, otthon nem volt autónk. Emlékszem, annak a típusnak még kézi kormányváltója volt, amivel bizony egy fiatal lánynak meg kellett küzdeni” – tette hozzá az énekesnő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!