1 éve

Gregor Bernadett őszinte vallomása: „Négyszer nagyon komolyan gondoltam, hogy egy életre szól”

A színésznő már négyszer volt házas az életében, de mindegyik válással végződött. Kapcsolatairól és magánéletről is őszintén beszélt.

A Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő magánélete nem éppen a legsimábban alakult.

Párkapcsolataiba mindig igyekezett száz százalékosan mindent beleadni, de ez mégsem bizonyult elégnek. Így történhetett meg, hogy Gregor Bernadett már négy házasságon és négy váláson van túl. Házasságaival kapcsolatban Gregor Bernadett a Blikk oldalának árult el részleteket.

Gregor Bernadett is kiáll az állatvédelemről szóló konzultáció kitöltése mellett.
Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Négyszer nagyon komolyan gondoltam, hogy egy életre szól. Én azt hiszem, ilyen gondoskodó valaki vagyok. Ha kapcsolatban éltem, akkor nem voltak kiskapuk. Akkor azt éreztem, hogy mindent adok és mindent szeretnék” – mondta a színésznő, aki úgy gondolja, már tudja mi lehetett a probléma a kapcsolataiban.

„A szerelem az egy módosult tudatállapot. Akkor az ember tényleg nem reálisan lát dolgokat, nem úgy gondolkodik. Mondhatjuk úgy, hogy a fiatalos hév miatt elkapkodtam bizonyos dolgokat az életemben”– vallotta be Gregor, aki jelenlegi szerelmi életéről nem akart beszélni, de a magánéletéről annyit elárult, hogy jól érzi magát.

„Nem unatkozom, mert egy nyolcadikos kamasz anyukája vagyok, és számos állatkával, például kutyával élek együtt. Iszonyat sokat megyek velük kirándulni. (...) Jól érzem magam a bőrömben.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!