1 éve

Gönczi Gábor és felesége elárulta, mikorra várják kislányuk érkezését

A műsorvezető és párja boldogsága határtalan. Elhatározták, hogy szeretnék bővíteni a családjukat és szinte azonnal jött is a baba.

Szeptemberben látta Gönczi Gábor és párja elérkezettnek az időt, hogy újabb gyermekkel bővüljön a család. Boldog, de nehéz négy hónapon vannak túl.

Kisfiuk, Áron, amikor megtudta, hogy kistestvére érkezik, rögtön kijelentette, kisfiú lesz, és el is nevezte Vencelnek. Az elmúlt hetekben azonban szülei meggyőzték, hogy kishúgának milyen nagy szüksége lesz rá, és azóta ő is izgatottan várja a baba érkezését.

Gönczi Gábor újra apa lesz Fotó: Instagram

„Korábban is felmerült bennünk a családbővítés, de valahogy egészen mostanáig nem érett meg bennünk az igazi elhatározás, most azonban egyszerre éreztük azt, hogy itt az idő. Lecsengett a vírus első hulláma, úgy véltük, hogy olyan vészes biztosan nem lesz már, mint a első, vágjunk bele. Aztán sajnos jött a második hullám, de akkor már nem akartunk ezzel foglalkozni, úgy voltunk vele, mindig lesz valami oka, hogy miért halogassuk” – árulta el Gönczi Gábor a Storynak.

Azt gondolták, talán mire összejön a második gyerek, a járvány is lecsenghet, ám Ildikó már pár napon belül észlelete azokat a bizonyos jeleket. Áronnál semmit nem vett észre, de az első terhessége után már kifinomodtak a receptorai és a korai fáradtságból már biztosan tudta, hogy várandós.

„Ott álltunk a fürdőszobában, sikítottunk, öleltük, csókoltuk egymást” – idézte fel a műsorvezető a pillanatot, amikor kiderült, hogy szerelme várandós. Hamar kiszámolták, a baba július végére vagy augusztus elejére várható, még éppen Gábor 46. születésnapja előtt. Ahogy múltak a napok, hetek, az is kiderült, hogy ez a terhesség teljesen más, mint az első volt.

„Áronnal én voltam a megtestesült vagányság, lazán viseltem, felvettem a rövidgatyát, a hasam is kilátszott, tele voltam energiával, és még kilenc hónapos terhesen is Gabiék koncertjén szórakoztam. Semmilyen tünetem nem volt, remekül éreztem magam” – emlékszik vissza az anyuka, aki most az első négy hónapban gyomorégéssel, egész napos hányingerrel küzdött. Ildi már túl van a 17. héten, és a rosszullétektől eltekintve testileg és lelkileg is jól van.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!