1 éve

Curtis lerántotta a leplet magánéletéről: „Már alkoholt is alig fogyasztok”

Teljesen megváltozott Széki Attila élete új szerelme mellett. Elárulta, hogyan telnek mindennapjaik.

Széki Attila nemrég mutatta be a nyilvánosság előtt új szerelmét, de már most úgy érzi, a teljes életét megváltoztatta. Sőt új szerelmével, a válogatott kosárlabdázó Barnai Judittal együtt töltötték a karácsonyt.

Curtis már az elején tudta, hogy ebből több lesz, mint futó kaland. A Bors oldalának adott interjúja során azt is elárulta: boldog jelenlegi helyzetében.

„Igen. Judyval nagyon egyszerű, olyanok vagyunk, mint kés a vajban… Jó vele. Profi sportoló, aki­nek rendszer van az életében, és ezt látva engem is ösztönöz. Már alkoholt is alig fogyasztok, és nem azért, mert erre kér, ha­nem mert hihetetlenül inspirál a személye, és amit látok mellette. Nagyon megbecsülöm, hogy esélyt adott nekem, mert lássunk tisztán: a hírem jócskán megelőz” – árulta el Curtis, aki azt is elárulta mennyire gondolja komolyan új párjával.

Curtis úgy érzi, ôt már nem érdekli a pénz. Egy munkát csak akkor vállal el, ha kedve van hozzá
Fotó: Bors

„Nagyon! Szerencsére hihetetlen intelligens körülöttem minden nő, és szépen működik az életünk, ami Judyt és a gyermekem édesanyját illeti, úgyhogy béke és boldogság van. Szeretem Judyt, és bár jelenleg Budapest és Győr között ingázunk, illetve inkább én ingázom, mert ugye ő ott kosarazik, remélem, egyszer majd már nem kétlaki életet élünk együtt, hanem a fő bázis Budapest lesz” – mondta boldogan a rapper.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!