1 éve

A bíróságon fogja bevallani Johnny Depp: Angelina Jolie vele csalta Brad Pittet

Régi szeretői üzeneteivel akarja a színész megvédeni magát volt feleségével szemben egy tárgyaláson. A listán pedig ott van Angelina Jolie neve is...

A Hollywood Reporter egy terjedelmes elemzést közölt arról, hogy a válását követően miként lett Johnny Depp Hollywood egyik legjobban kereső sztárjából bukott férfi, akiről az angol bíróság kimondta, hogy feleségverő.

A cikk vége kitér arra, hogy jövő év elején indul Depp és Amber Heard újabb pere, ezúttal Amerikában. A tárgyalásokon a magazin információ szerint Johnny azzal akarja igazolni, hogy nem erőszakos, hogy olyan nőktől kapott üzeneteket mutat be, akikkel régebben romantikus viszonyt ápolt. A listán ott van többek közt Kiera Knightley, Marion Cotillard és Angelina Jolie neve is.

Fotó: Northfoto

Ez utóbbi pedig azért érdekes, mert az egyetlen alkalom, amikor ők ketten közel kerülhettek egymáshoz, az Az utazó című filmjük forgatása volt 2010-ben. Ám ekkor Johnnynak még Vanessa Paradis volt a párja, Angelina pedig Brad Pittel élt. Vagyis mindketten félreléptek, és ezt a bíróságon bemutatott üzenetek bizonyítják is majd.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!