Létrehozva: 2020.10.28.

Egymilliárd nézőnek mutatja meg hazánkat Palvin Barbara

Az már valószínűleg nem is számít különösebben fura párbeszédnek a legnagyobb hollywoodi sztárok között az Oscar-gála szünetében, hogy mi lesz a következő heti menü Gianni budapesti éttermében, hiszen a világ legismertebb színészei már úgy járnak kis hazánkba, mintha hazamennének. A Magyar Turisztikai Ügynökség azonban nem csak filmes téren villant nagyot mostanában…

Néhány napja jött a hír, hogy a könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV Europe Music Awards Budapestről is jelentkezik november 8-án. Azóta pedig csak kapkodjuk a fejünket a bejelentések kapcsán, így felhívtuk Szentkirályi Alexandrát, hogy kiderítsük, mit is lehet pontosan tudni eddig erről az óriási produkcióról.

Fotó: Miniszterelnöki Kabinetiroda

„Közel 200 országban akár egymilliárd ember is nyomon követheti a műsort, így ez egy óriási lehetőség számunkra, hogy megmutathassuk hazánkat” – kezdte Szentkirályi Alexandra. „Bár 2020 turisztikai szempontból világszinten, így Magyarországon is egy nagyon nehéz év volt és úgy tűnik 2021 eleje is az lesz, nekünk készen kell állnunk arra, hogy amikor újraindul a turizmus, akkor Magyarországnak már versenyelőnye legyen. Persze, mindenki azt szeretné most tudni, mi az a négy helyszín, ami látható lesz az adásban, de ezeket sajnos még nem mondhatom el. Annyit elárulhatok viszont, hogy nem csak budapesti helyszínekkel lehet majd találkozni, Magyarország különböző arcait is meg tudjuk mutatni. Figyeltünk arra, hogy az ikonikus fővárosi helyszínek mellett legyenek olyan vidéki városok is, amelyek akár hosszabb utazásra is inspirálhatják az ide érkezőket, hiszen bőven van felfedezni való az országban.”

Az esemény szervezői biztosra mentek akkor is, amikor kiválasztották a hazai esemény házigazdáját. Ki lenne ugyanis alkalmasabb a célközönség figyelmének a felkeltésére, mint egy gyönyörű, fiatal, okos és nem utolsósorban világhírű modell. Bizony, Palvin Barbiról van szó.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

MTV Hungary (@mtvhungary) által megosztott bejegyzés,

„Azért kérték fel a szervezők Barbit, mert ő világszinten is jegyzett és ismert arc. Arról nem beszélve, hogy Palvin Barbara itt nőtt fel, innen indult a világhírű karrierje, jól ismeri nem csak Budapestet, de Magyarországot is. Én azt hiszem különösen jó választás, hiszen valaki, akinek személyes kötődése van az országhoz, sokkal hitelesebben, sokkal lelkesebben, sokkal mélyebben tudja képviselni azt, mint bárki más.”

Barbi is elmondta: nagyon boldog, hogy részese lehet ennek az események, és hogy megmutathatjuk Magyarországot a világnak – tette még hozzá Szentkirályi Alexandra.

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy vajon mi lesz a menete a rendezvénynek, mennyi szerepet kap majd Magyarország a műsorban. Lesz-e például nálunk is díjátadás. A kormányszóvivő erre sokat sejtetően annyit árult el, az MTV szabályai nem teszik lehetővé, hogy erről beszéljen, de még a héten érkezik egy izgalmas hír ezzel kapcsolatban, érdemes lesz figyelni!

A nappaliból az MTV EMA vörös szőnyegére

Alig másfél hét van hátra az év egyik legnagyobb zenei eseményéig, az MTV EMA-ig, melynek virtuális vörösszőnyegére bárki felléphet, aki részt vesz a zenecsatorna játékán, és a kiválasztottak közé kerül. A „belépésért” videót kell készíteni a csatornának, a jelentkezők közül kerül majd ki a gálában megjelenő rajongócsapat. További információk az esemény Facebook-, Twitter- és Instagram-oldalán, illetve a csatorna magyar Facebook- és Instagram-oldalán.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem atombomba volt, még csak pukkanás sem: Magyar Péteren röhögnek az interneten - itt vannak a legjobb mémek!

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben – Egyedül Ukrajna nem ítélte el az oroszországi vérengzést

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin