2 éve

„Egy pokoli út, egy pokoli tehetetlenség” – megemlékezett Dávidka halálának napjáról L.L. Junior

Szívszorító vallomásban mesélt a borzalmas napról, amit egyik szülőnek sem kellene átélnie.

Részletesen mesélt Hajdú Péternek a zenész arról, hogy mi történt pontosan azon a végzetes napon, amikor megtudta, hogy baleset érte kisfiát – írja a Blikk.

Koncertjén értesült a balesetről L.L. Junior, ami után azonnal kocsiba pattant és egy több órás út után érkezett meg a tragédia helyszínére. Ez idő alatt pedig csak azzal kapcsolatban tudták tájékoztatni, mennyi ideje küzdenek a kisfiú életéért.

Fotó: TV2

A feleségem hívogattam a kocsiban, de üvöltözött, nem értettem, mondta, hogy újraélesztik, de nem értettem mit mond, mert embertelen hangon tette. És ahogy közeledtünk, már mondták, hogy újraélesztik... már öt perce, már tíz perce, már tizenöt perce...”- mondta elcsukló hangon L.L. Junior.

És elindultam Budapestre. 260 km, 3 és fél órás út, imádkoztam a jó istenhez, csak őt ne, csak őt ne... ütöttem az üveget, beütöttem az üveget, elájultam, imádkoztam, fellocsoltak vízzel, megint, megint, egy pokoli út, egy pokoli tehetetlenség abban az autóban” – fogalmazott, majd hozzátette: közben végig arra gondolt, hogy a helyszínen van másik gyermeke, Lacika is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!