2 éve

Pikáns hálószobatitkok: így tartják fenn a szenvedélyt Tápai Szabináék

Különleges, nem mindennapi módon tartják fenn a tüzet kapcsolatukban Tápai Szabináék.

A szenvedély hét év házasság és két gyerek után sem múlt el a sportoló sztárpárnál, a mai napig szívesen lepik meg a másikat pikáns fotókkal vagy videókkal. Az egykori kézilabdázó hálószobatitkairól rántotta le a leplet a Life TV Bréking című műsorában, ahol Tápai Szabina bevallotta, neki tetszik, ha a férje képet küld neki a férfiasságáról.

Fotó: Ripost

„Nekem nagyon tetszik, nincsen vele semmi problémám. Sőt! Sietek haza, az egész testemet beindítja” – árulta el kendőzetlenül Kucsera Gábor felesége, és nem titkolta, nekik is vannak intim fotóik és néhány videó is. A pikáns téma teljesen feltüzelte a vendégek hangulatát, a kétgyermekes anyuka fantáziája annyira beindult, hogy kedve támadt ahhoz, hogy újabb fényképet küldjön haza a férjének.

„Hét év házasságba ez belefér, a legtöbb pár szerintem készít ilyen fotót” – mondta a Blikknek Tápai Szabina, aki rendkívül ügyel rá férjével, hogy a fotók ne kerüljenek illetéktelen kezekbe. „Ha készítünk ilyen fotót, mi azt azonnal töröljük is, mert az annak a pillanatnak szól, nem őrizgetjük„ – magyarázta.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!