2 éve

Óriási fordulat: kibékülhet a férjét gyászoló Pécsi Ildikó Pártos Csillával

Szűcs Lajos halála lehet a fordulópont a hosszú évek óta pereskedő család életében. A gyász közelebb hozhatja egymáshoz Pécsi Ildikót és volt menyét, Pártos Csillát, és véget érhet a tízéves háborúskodásuk.

Van remény a békülésre, ezt rebesgetik Pécsi Ildikó és Pártos Csilla köreiből azóta, hogy július 12-én örökre lehunyta a szemét Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó. Pártos Csilla és az apósa nagyon közel álltak egymáshoz, a pereskedés előtti időszakban sokat beszélgettek, nagyon jó kapcsolatban voltak. Tíz évvel ezelőtt azonban elkezdődött a mai napig tartó bírósági ügy, ami mindent megváltoztatott.

Fotó: Bors

Pártos Csilla és férje, Szűcs Csaba miután elindították a válópert, végeláthatatlan vitába keveredett a vagyonmegosztásról. A perbe alperesként belépett Pécsi Ildikó is, akire a fia íratott rá minden ingatlant, nehogy akár egy is a volt feleség nevére szálljon. Mivel egy Cseppkő utcai lakás – melyben Csilla és a fia élt – is per tárgya, Pécsi Ildikó a saját unokájával is jogi vitába keveredett, aminek az lett a vége, hogy a színésznő ki akarta tenni ifjabb Szűcs Csaba szűrét onnan. Ez a vitás ügy a mai napig a bíróság előtt van, a következő tárgyalás ősszel esedékes, már, ha lesz egyáltalán. A dolgok ugyanis megváltoztak.

Fotó: Bors

„Eszembe sem jut a peren gondolkodni, most nagyon nehéz időszakot élek meg„ – mondta a telefonba Pécsi Ildikó Kossuth-díjas művésznő, amikor arról kérdezte a Bors, hogy ő hajlandó lenne lemondani a követeléseiről. „A napjaim azzal telnek, hogy igyekszem előhívni a memóriámból azokat a gyönyörű emlékeket, melyeket megélhettem a férjemmel, drága jó Lajosommal. Érdemes összeszedni őket, mert újra érzek egy kis boldogságot, ha ezekre gondolok” – mondja a művésznő, aki csütörtökön kíséri utolsó útjára Szűcs Lajost, ahol a tervek szerint Pártos Csilla is jelen lesz. A családhoz közelálló informátor szerint Pécsi Ildikó hajlik rá, hogy lezárja az ellenségeskedést.

„Ildikó még a gyászidőszak elején van, kevés konkrétumról lehet vele beszélgetni, de az egyértelműen látszik, hogy nyitott a bírósági ügy gyors lezárására„ – közölte a családi egy névtelenséget kérő barátja. „Nyilvánvaló, hogy Csilla mindenkinél jobban örülne, ha vége lenne ennek az egésznek. Tíz éve ment rá, hogy a fiát védje, hogy a gyereke jövőjét biztosítottnak lássa. Ez rendkívül megterhelő minden fél számára.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!