Létrehozva: 2020.06.12.

Leköpött stábtagok, agresszív színészek: óriási botrány a Mintaapák forgatásán

Óriási vihart kavart, amikor néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy négy színész is távozik a TV2 népszerű sorozatából, a Mintaapákból. A csatorna közleménye szerint volt, akinél komoly magatartásbeli problémák merültek fel. Tévés berkekben egészen elképesztő történetekről suttognak. Állítólag volt olyan eset, hogy az egyik művész leköpött egy háttérmunkást.

A Mintaapák sokáig a TV2 legnézettebb sorozata volt az elmúlt évadban, rengetegen imádják a sokszor humoros, időnként mély lelki dolgokat boncolgató családi történetet. A háttérben azonban komoly feszültségek húzódtak a szereplők és a stáb között, amelyből most óriási botrány kerekedett. A Ripost újabb részleteket tudott meg.

Fotó: Facebook

Egyik pillanatról a másikra jött a hír, hogy Fenyő Iván távozik a sorozatból, ám akkor még senki sem gondolta volna, milyen botrány húzódik a háttérben, hiszen ő békében vált el a csatornától… A hét elején aztán Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor és Kovács Patrícia is egy-egy Facebook-posztban tudatta, hogy távoznak a csatornától. A rajongók máig homályosan látják a viharos távozások okát, a TV2 közleménye mindenesetre sokatmondó: több színésznél magatartásbeli problémák merültek fel.

A Bors úgy értesült, hogy a hírességek dupla gázsit kértek, ám ez csak a jéghegy csúcsa volt, már ami a távozásukat illeti! De vajon ki lehet az a szereplő, akit egyszerűen csak Kicsi Damunak hívtak a stábtagok? Erről több folyosói pletyka is kering… De ez még nem minden, arról is pusmognak, hogy egy-egy esetben majdhogynem tettlegességig fajult a szóváltás.

Klem Viktor, Fenyő Iván és Szabó Kimmel Tamás távozott, Mészáros Béla maradt a sorozatban
Fotó: Facebook

A gondok már az első részt megelőző fotózáson elkezdődtek. Úgy tudni, az egyik főszereplő már akkor egyszerűen minősíthetetlen stílusban beszélt a háttérben dolgozókkal, akadályozta a gördülékeny munkát. Egy ott dolgozóval úgy összeveszett valamin, hogy csak egy ismert kolléganője tudta lecsitítani. Sajnos nem ez volt az egyetlen eset… A forgatások során volt olyan színész, aki mélyen megalázta a stábtagokat, sőt egy elborultabb pillanatában addig merészkedett, hogy leköpött egy háttérben dolgozót. Ha ez még nem lenne elég, le is akart fejelni valakit és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy ezt sikerült megakadályozni… A stylistok, sminkesek, kellékesek igyekeztek tűrni a kialakult helyzetet, inkább nem szóltak a vezetőségnek, csendben tették a dolgukat. A belső feszültségek így csak gyűltek és gyűltek, voltak olyan stábtagok, akik emiatt inkább felmondtak a produkciónál.

A sztárallűrök állítólag szinte mindennaposak voltak. Az Origo információi szerint a Mintaapák két férfi színészének egy külső forgatás során külön szállodai szobát is kellett bérelni, mert csak ott voltak hajlandóak átöltözni. Ezzel szemben Mészáros Béla és Stohl András mindig korrektül bánt a kollégáival, nekik mindig megfelelőek voltak a helyi viszonyok; Stohl a kijáratra rakatta fel a nevét a konténerházon, neki nem kellett szállodai szoba, bement a stylistok szobájába átöltözni…

Mint megtudtuk, egy szerelmi szál is bonyolította a stábmunkát. Két szereplő már évekkel ezelőtt intim közelségbe került egymáshoz, és bár titkolják a románcot, a forgatáson mindenki számára egyértelművé vált, hogy egy párt alkotnak. Kíváncsiak vagyunk, mikor esik ki újabb csontváz a szekrényből, hiszen a menesztett szereplők egyelőre folyamatosan kommentálják az esetet a közösségi oldalakon. Klem Viktor humorizálva próbált magyarázkodni, Szabó Kimmel pedig perrel fenyegetőzött.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Súlyos baleset érte Oszter Sándor özvegyét

borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

mandiner.hu

Magyar Péter bejelentette, elindulnak a fővárosi választáson

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

mandiner.hu

Francia elnök: szárazföldi csapatokat kell beküldenie az európaiaknak az ukrán háborús zónába

origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

travelo.hu

Ritka virág bontotta ki szirmait a Dél-Mezőföldön

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: Kiss Ambrus kiemelt kormányzati pozíciókban asszisztálta végig a 2010 előtti baloldali kormányzást

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

FÜLES

Eb- és koncertjegyekkel indul országjáró turnéra a Bochkor

FÜLES

Ismét megtörték a hagyományt Sarolta hercegnő születésnapján

FÜLES

Hova lett a tetkó? Tóth Gabi teljesen összezavarta a rajongókat - Fotó