FÜLES

Emberi problémák merültek fel: szinte teljesen lecserélődik a Mintaapák szereplőgárdája!

Vadonatúj szereplőkkel folytatódik a Mintaapák: Fenyő Iván után Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás és Klem Viktor távozott a produkcióból.
  • Szerző: E.J.

Négy alapszereplő nélkül folytatódik ősszel a Mintaapák! A népszerű sorozat második évadában új színészek váltják Kovács Patríciát, Klem Viktort, Fenyő Ivánt és Szabó Kimmel Tamást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az eset a rajongókat is megdöbbentette, ami nem meglepő, hiszen a főszereplők egyszerre távozása szinte példátlan a magyar sorozatok történelmében.

Fotó: Ripost/Szabolcs László

Amint az a csatorna hétfő délutáni közleményéből kiderült, a folytatást illetően több szereplő is irreális feltételeket szabott, Szabó Kimmel Tamástól és Klem Viktortól pedig emberi és magatartásbeli problémák miatt váltak meg. Ez azt jelenti, hogy a négy mintaapából három távozik, így az eredeti főszereplők közül már csak Mészáros Bélát láthatják a nézők.

„A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztet a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám többen irreális feltételeket szabtak. Amit a tárgyalások jelen szakaszában elmondhatunk, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna” – írta közleményében a TV2 sajtóosztálya.

Mint ismeretes, először Fenyő Ivánról derült ki májusban, hogy nem folytatja a sorozatot: a színész szerződése lejárt, amit nem hosszabbítottak meg. Vasárnap Szabó Kimmel Tamás tudatta a rajongóival, hogy nem láthatják tovább Tamás szerepében, hétfő reggel pedig Kovács Patrícia is bejelentette a távozását. Fenyő Iván Kamarás Iván, míg Klem Viktort Makranczi Zalán váltja a népszerű sorozatban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?