2 éve

Őrjöngő férfi próbált betörni Szilágyi István özvegyéhez – Videó!

Úgy tűnik, soha nem lel igazán nyugalomra Szilágyi István özvegye. Jolika nénihez szerda este egy férfi akart betörni, hogy pénzt szerezzen a védtelen asszonytól.

Közel négy héttel Szilágyi István brutális meggyilkolása után újra kiabálás zavarta fel az egyébként csendes, kertvárosi utcát, ahol a színművész a feleségével és a fiával élt. Ezúttal azonban nem az előzetes letartóztatásban levő Péter, hanem egy másik agresszív férfi próbált az özvegy életére törni.

Könnyen lehet, hogy az illető Péter egyik barátja, akinek csípi a szemét, hogy Jolika néni terhelő vallomást tett a fiára. Esetleg talán Péter tartozik valakinek, ezért érkezett a furcsa férfi? Az asszony nem tudja, az viszont biztos, hogy nagyon megijedt.

Gergő, az önkéntes fiatal sokat segít Jolika néninek, az ominózus esetnél is ott volt. Fotó: Ripost

„Két fiatal gyerekkel voltam éppen itthon, akik a tragédia óta sokat segítenek nekem, amikor meghallottuk az ordibálást kintről” – kezdte a Ripost-nak Jolika néni. „Arra lettem figyelmes, hogy egy férfi megpróbál bejutni a lelakatolt kertkapun keresztül. Pénzt akart kérni tőlem, de nem engedtem be, mire őrjöngeni kezdett. Nem tagadom, féltem tőle, különösen azok után, amit át kellett élnem hetekkel ezelőtt…” – utalt a férje meggyilkolására Joli néni, akit nagyon megnyugtat, hogy az új biztonsági rendszernek hála, van, aki éjjel-nappal figyel rá.

Fotó: Markovics Gábor

„Még szerencse, hogy a jó emberek felszerelték nekem ezt a kamerás riasztórendszert! Ha ez nincs, akkor nem tudom, mi történt volna, hiszen én már nem tudom megvédeni magam… De így szerencsére hamar kijöttek a biztonsági cég emberei és a rendőrök is, így nem esett bántódásom” – fogalmazott sóhajtva az asszony.

A Ripost megszerezte a felvételt, nézd meg, mi történt:

Jolika nénivel Gergő, egy tizenöt éves önkéntes segítő és egy fiatal lány tartózkodott a házban, amikor megérkezett a részeg őrjöngő. Gergő – bár nem egy törékeny külsejű kamaszfiú – megijedt attól, hogy a férfi ordítva rángatja a kertkaput.

Hogy mi történt ezután, kiderül a Ripost napilap pénteki számából!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!