2 éve

Megszólalt a koronavírusos magyar énekes, szerinte a gyermeke is megfertőződött

A No Thanx frontembere, Skrapits Erik a márciusi nyaralása után vonult karanténba, pár héttel később derült ki, hogy beteg.

Ahogy arról a Ripost is beszámolt, újabb magyar sztár fertőződött meg koronavírussal. A No Thanx együttes egykori énekese, Skrapits Erik a közösségi oldalán jelentette be, hogy elkapta a vírust. Márciusban Mexikóból tért haza a családjával, azóta pedig karanténban vannak.

Fotó: Skrapits Erik / Facebook

„A háziorvosunkkal konzultáltunk a két hetes kötelező karantén után. Megkérdezte, hogy van-e bármilyen tünetünk. Én említettem neki, hogy van egy minimális szaglásvesztésem. Ő azt mondta, hogy ez a koronavírus egyik tünete, úgyhogy készítsünk egy tesztet. Amikor megérkezett az eredmény, nagyon meglepődtem, ugyanis pozitív lett” – kezdte a Mokkában az énekes, aki szerint felesége és gyermeke már átesett a fertőzésen.

„A feleségem tesztje negatív lett, a babáknak viszont nem csinálnak tesztet egyelőre. Vannak ismerőseink, akik az egészségügyben dolgoznak. Szerintük a lányok már áteshettek rajta, abszolút tünetmentesen. Annyira össze vagyunk zárva, hogy nem tudok mást elképzelni én sem – mondta Erik.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!