2 éve

Hűha, így segíti az embereket a koronavírus-járvány idején Csősz Bogi és családja

A luxusfeleség szerint ebben a helyzetben fontos, hogy összefogjunk.

Csősz Bogi és családja igyekszik minél több fronton segíteni az embereket a koronavírus-járvány idején. A luxusfeleség szerint fontos, hogy ebben az időszakban összetartsanak, éppen ezért a személyzetüknek lakhatást biztosítanak az otthonukban, hiszen véletlenül sem szeretnék őket elbocsátani. Emellett Bogi a közösségi oldalán tanácsokkal is ellátja a rajongóit, legújabb posztja pedig óriási siker lett.

Fotó: Sulyok László / Ripost

Bogi bemutatta testvérét, Botondot, aki kitalálta, hogy a vállalkozása átáll maszkok gyártásra, hiszen ebben a helyzetben ők sem tudnak mást csinálni. Ráadásul nem akármilyen technológiával készülnek ezek a védőfelszerelések.

„Ez a maszk az öcsém, Botond egy újabb okos ötlete. Amíg a cég ebben az időszakban mást nem tud végezni, addig 3D nyomtatóval készülnek a mosható, fertőtleníthető, aktív szén filteres műanyag maszkok” – büszkélkedett Bogi, aki amellett, hogy segít az öccsének, csatlakozott még egy jó ügyhöz. A luxusfeleség Polgár Tünde akciójában is részt vett, hogy minél több rászoruló családhoz jusson számítástechnikai eszköz ebben a nehéz időszakban.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!