3 éve

Elfogytak a tartalékai? Komoly döntés hozott Boros Lajos

Úgy tûnik, a rengeteg egészségügyi kiadás miatt elfogytak Boros Lajos tartalékai. A rádiós tavaly még úgy tippelte, maximum két évre lehet elegendõ a félretett pénze, azonban pár napja felkerült az internetre egy hirdetés, miszerint megválna veresegyházi telkétõl.

Boros Lajosnak az elmúlt egy évben komoly egészségügyi problémákkal kellett szembenéznie. Megműtötték a szívét, pacemakert kapott, a beavatkozás után pedig öt hétig kómába is került. A rádiós csak pszichológus segítségével tudta feldolgozni a történteket, ráadásul rehabilitációja azóta is folyamatosan tart.  Emellett cukorbetegsége sem könnyíti meg az életét, több gyógyszert is szed, és a súlyával is küzd.

Nem csoda hát, hogy a rengeteg egészségügyi kiadás mellett a rádiós és a családja lassan feléli a korábbról összegyűjtött tartalékait, ezért is hirdethetik a veresegyházi birtokukat. Az ingatlan nélküli telket 25 millióért árulják Borosék, ez az összeg elég lehet arra, hogy finanszírozzák a megélhetésüket és a további orvosi költségeket.

Boros korábban elárulta, hogy bizony nagyon rossz anyagi helyzetben van. Hiába gyűjtögette szorgosan a pénzt, tartalékai csak 1-2 évre elegendőek a nyugdíja mellett. Bár pár hónapja visszatért az éterbe egy kisebb rádiónál, nem biztos, hogy abból minden kiadását tudja fizetni.

Olyan száztízezer a nyugdíjam, de nem kell sajnálni. Amikor jól kerestünk annak idején, akkor tartalékoltam, nem tudom, mire számítottam, de most jól jön. Úgy számolom, hogy olyan két évre elég a tartalékunk

- jelentette ki tavaly, az Esti Frizbi műsorában Boros, ahol azt is elmondta, borzasztóan zavarja, hogy már nincs rendes bevétele, és így nem tud olyan életszínvonalon élni, mint korábban. Feleségével azt beszélték meg, ha már nagy gondban lesznek, akkor eladják szeretett VII. kerületi lakásukat, és egy kisebb otthonba költöznek.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a %Ripost% napilap pénteki számát az újságárusoknál!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!