3 éve

Nem pakol Pécsi Ildikó unokája, a házban várja a végrehajtókat

Nem akarja elhinni, hogy a nagyanyja képes lenne kilakoltatni a családi otthonból.

Alig négy hete van arra Pártos Csilla fiának, hogy felszámolja az eddigi életét, hiszen jogerős bírósági ítélet kötelezi erre. A 21 éves fiú azonban nem tűnik túlságosan izgatottnak, az emlékeit nem pakolja dobozokba, ugyanúgy telnek a hétköznapjai a budai házban, ahogy gyermekkora óta.

Mint ismert, Pécsi Ildikó és a volt menye hosszú évek óta pereskedik egymással. Miután Pártos Csilla elvált a Kossuth-díjas művésznő fiától, elindult a vagyon­elosztási procedúra, és mivel a színésznő fia, Csaba az édesanyjára íratott minden ingatlant, Csillának, Ildikóval kellett szembeszállnia a bíróságon.

Az ügy végére tavaly februárban került pont, akkor határozott arról a bíróság, hogy a budai házból – amelyben Pártos Csilla és fia lakott évtizedeken át – ki kell költöznie a fiatalnak, hiszen az Pécsi Ildikó tulajdona.

Pártos ki is költözött, Csaba azonban ott maradt. Õ Pécsi Ildikó unokája, és úgy gondolja, hogy a nagyanyja nem képes utcára tenni.

"Azt mondta, hogy egyszerűen nem hiszi el, hogy a nagyanyja ezt meg meri tenni vele, úgyhogy otthon marad, és megvárja, tényleg becsengetnek-e a végrehajtók" – mondta a Borsnak a család neve elhallgatását kérő ismerőse. "Csaba nem gondol a hóvégi időpontra, éli tovább az életét, eddig egy kanalat sem tett arrébb annak érdekében, hogy ha menni kell, gyorsabb legyen a távozás. Csaba ott él gyermekkora óta, ez az otthona. Akármi is történt a szülei között, hisz benne, hogy a felnőttek háborújának nem ő lesz az áldozata."

A Bors megkereste Pécsi Ildikót is, aki nem kívánt megszólalni az ügyben.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!