3 éve

Megdöbbentek a rajongók, Curtis kitálalt: ezért nem áll össze Majkával

Hiába reménykedtek a rajongók, nincs már esély arra, hogy Curtis és Majka újra egy csapatot alkossanak. Az újpesti rapper hiába vett részt a kamuelvonón, egykori jó barátja mégsem ajánlotta fel neki a visszatérést a Majka és az Õk együttesbe. Curtisnek fáj, hogy elmúlt a köztük lévõ szoros barátság, ám jobb híján most egyedül próbálja egyengetni a karrierjét.

Nem tér vissza Majkával Curtis! A hírt az újpesti rapper jelentette be a Magneoton Spotlight című műsorban, ezzel teljesen eloszlatva az elmúlt hónapok kételyeit.

Curtis, aki drogfüggősége miatt nemrég fejezett be egy hathetes kúrát, őszintén beszélt az elmúlt időszak nehézségeiről és Majkával való viszonyáról.

"Mindenkit az érdekel, hogy lesz-e új Majka-Curtis dal, koncert vagy klip. Petivel beszélünk, de semmilyen a viszonyunk. Van, hogy felhívjuk egymást, érdeklődik a hogylétem iránt, de nem az a lényeg, hogy mi fogunk-e még együtt zenélni. Az a produkció, amit Peti folytat a zenekarunkkal, kulcsrakész, ezt felesleges megbolygatni. Ha visszamennék, igazat adnánk azoknak az embereknek, akik azt hiszik, kamu volt a függőségem.

Inkább a saját dolgomat csinálom, kislemezt készítek.

Petiék így is hatalmas bulikat csinálnak, nézőszámokat döntenek a dalaikkal a fesztiválokon és a koncerteken. Ehhez minek hozzányúlni? Ha megjelennék, nyilván imádná a közönség és örülnének, de felesleges. Minden jó így, ahogy van. Csinálom a saját dolgomat, egyedül. Majkával majdnem minden dalszövegünket együtt írtuk. Nagyon sok szöveget írtam bent az elvonón is, és szeretném ezt most egyedül megélni és véghez vinni. Idén harmincéves leszek, itt van már az ideje..." - fogalmazott Curtis.

Ám hiába igyekezett az interjú során végig őszintén és korrekten fogalmazni, szavaiból kitűnt, hogy neheztel Majkára, amiért tavaly augusztusban egy koncerten, majd egy interjúban is ország-világ elé tárta a függőségét.

"Az elején nagyon megsértve és elárulva éreztem magam, ami valamilyen formában meg is maradt. Nálam nem fér bele az, hogy egy barát, akiről mindent tudok, elmond a nagyvilágnak valamit. Én is tudok sok mindent Petiről. Visszacsinálni már nem lehet a történteket, el kell engednie az embernek.

Rajtam nem segített az, amit Peti tett, hanem még inkább levitt a pokolba.

Emellett még ott volt a tévéműsor, amiben szerepeltem és a koncertek, ráadásul a párommal sem volt már annyira rózsás a kapcsolatom, az én hibámból. Tudtam, hogy nem tudom már tovább húzni, muszáj tennem valamit, mert különben vége mindennek. Szerintem én célfotóval mentem be a rehabilitációs központba. Ha várok egy hetet vagy pár napot, akkor vége lett volna ennek az egész történetnek és nem tudok ebből kijönni" - mondta Curtis.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!