5 éve

Már a celebek is Alekoszt támadják, pert fontolgat a kutyája miatt!

A hírességek sem kímélték a görög hõst, miután kiderült, beteg kutyáját évek óta nem látta állatorvos.

Többmilliós kártérítési pert indíthat Alekosz, amiért az elmúlt napokban kiderült, évek óta nem látta állatorvos a beteg kutyáját. Az Édes Élet sztárjára azóta elképesztő mértékű gyűlöletáradat zúdul, a kommentelőkhöz pedig több híresség, VV Attila, L.L. Junior, Zámbó Krisztián és Baukó Éva is csatlakozott.

Éva ugyan nem foglalt állást az ügyben, de ez épp elég volt Alekosznak ahhoz, hogy érdekembernek nevezze és - immár sokadik alkalommal - megszakítsa a barátságukat.

VV Attila azonban már erélyesebb volt: Alekosz állítása szerint megzsarolta őt azzal, hogy ha nem küldi át neki a kutya orvosi papírjait, akkor, ahogyan ő fogalmazott: kiposztolja Alekosz állatkínzását a hetvenezer fős rajongói oldalán.

Úgy tűnik, mindez már Alekosznak is sok, ugyanis úgy határozott, hogy csütörtök kora este törli majd az összes ezzel kapcsolatos bejegyzését, hiszen, mint írta, katolikus emberként nem tartja mindezt összeegyeztethetőnek a közelgő ünnep szellemével.

"Úgy döntöttem, hogy az Üggyel kapcsolatos posztjaimat, ma 18.00-kor törlöm. Egyrészt azért, mert úgy gondolom, hogy akinek nincs oka, az ne magyarázkodjék, másrészt pedig azért, mert a rosszindulat, a mocskolódás, a fenyegetés, a katasztrófaturizmus, olyan mértékeket öltött, hogy az már nem fér bele egy közösségi oldal tartalmába, sem a közelgő Ünnep szellemébe."

Katolikusként, nem tartom összeegyeztethetőnek.

Ez a lejáratókampány megmutatta, illetve megmutatja nekem azt, hogy kik is az igazi barátok, és megmutatja azt is, hogy kiket kell mellőznöm és elkerülnöm a jövőben. Sem Attilára, sem Juniorra, sem Krisztiánra, nem haragszom" - fogalmazott.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!