5 éve

Dühöng Medveczky Ilona: Előkerült az állítólagos testvére!

Egy vidéki nõ azt állítja magáról: rokoni kapcsolatban áll a mûvésznõvel! Ilona szerint nem az elsõ eset, hogy a hagyatékra fáj a foga egyes embereknek.

Zaklatottan mesélte el a %RIPOST%-nak Medveczky Ilona: eljutott a fülébe egy bosszantó hír! Él egy nő nem messze a fővárostól, aki különös dolgokat állít!

Egy barátnőm figyelmeztetett rá, hogy él egy nő Lábatlanban, aki az én húgomnak adja ki magát. Azzal kürtöli tele a várost, hogy az édesapám még pénzt is küldött neki rendszeresen.

Hozzátette: egyszer már írt nekem levelet a témával kapcsolatban, de szerinte én goromba választ adtam. Egészen biztos, hogy soha nem kommunikáltunk még egymással, emlékeznék rá" - kezdte a %RIPOST%-nak a furcsa történetet az elismert táncművésznő, aki elmondta, nem ez az első eset, hogy valaki azt állítja, rokoni kapcsolatban állnak.

"Állítólag jó anyagi körülmények között él ez a hölgy, és nem akar tőlem semmi mást, csak találkozni. Ennek nem is lennék ellenére, ha nem lennék biztos abban: nincsenek élő rokonaim.

Nemrég végeztettem DNS-tesztet, ami kimutatta, egyedül én maradtam a családomból

- mondta Ilona, akit bosszant, hogy az elmúlt években többen is megjelentek, akik magabiztosan állítják: a rokonai.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!