6 éve

Pszichiátriai kezelés! Immunis lett a nyugtatókra a magyar színész!

Évek óta betegeskedik Paudits Béla, állapota napról napra súlyosabb lesz! Már a gyógyszerek sem csillapítják fájdalmait, egyre mélyebb depresszióba süllyed!

A 66 éves színészt többek között súlyos gyomorbetegség, gyógyíthatatlan gerincprobléma, szívbetegség és érszűkület is kínozza. Folyamatosan ellenőrzik az orvosok az állapotát: még pszichiátriára is járnia kell Paudits Bélának!

"Nincs baj az elmémmel, csak a szűnni nem akaró fájdalmak és a kilátástalanság dönt romba, végtelenül elkeseredetté tesz."

Rendszeresen járok a pszichiátriára, ahol különböző kedélyjavító gyógyszereket ír fel az orvos. Ám sajnos egy ideje már semmit sem érnek! Mintha immunissá váltam volna a pirulákra!

"Jobb kedvűnek kellene lennem, de egyre mélyebben vagyok" - mondta csalódottan a %RIPOST%-nak a Madách Színház egykori sztárja, aki hozzátette, egyetlen kezelés bizonyult eddig hatékonynak: az akupunktúra.

"Hiába használ a kezelés, ha fel sem tudok kelni az ágyból. Hatalmas tortúra kimozdulnom a lakásból. Így az akupunktúrára is kevés alkalommal van csak lehetőségem" - mondta Paudits.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!