6 éve

Börtönbe kerül-e az eurovíziós magyar énekes? Mit mond az ügyészség?

Ügyvédje szerint fellélegezhet Kállay-Saunders András, megússza a börtönbüntetést. A zenész évekkel korábban szerelmét védve verekedett.

Felfüggesztett börtönbüntetéssel úszhatja meg verekedős botrányát Kállay-Saunders András. Pedig korábban arról  lehetett hallani, hogy a népszerű énekes életveszélyt okozó testi sértés miatt akár nyolc évre is rács mögé kerülhet.

A zenész három éve egy szórakozóhelyen verekedett, egyik áldozata agylebenyzúzódással feküdt napokig az intenzív osztályon, egy másik fiú pedig arc- és orrcsonttörést szenvedett. A Blikk úgy tudja, az ügyészek változtattak álláspontjukon, találtak enyhítő körülményeket, a bíróságon már "csak" súlyos testi sértésért kell felelnie Kállay-Saundersnek. A zenész védőügyvédje optimista.

Ügyfelem jogos védelmi helyzetben cselekedett, még a vádhatóság sem tartotta indokoltnak, hogy letöltendő börtönbüntetést kérjen rá

- mondta a lapnak dr. Magyar György sztárügyvéd.Az Eurovíziós Dalfesztiválon 2014-ben ötödik helyen végző Kállay három éve a Hajógyári-szigeten keveredett összetűzésbe, miután állítása szerint egy ötfős társaság megtámadta szerelmét, Tolvai Reni énekesnőt és barátjukat, Olapade Abel rappert.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!