6 éve

Vujity Tvrtkóval pótolja az RTL Klub Gönczi Gábort?

A nagy mûsorvezetõ-vándorlás következtében elõfordulhat, hogy Tvrtko lesz a TV2-höz igazoló Gönczi utódja a Fókusz élén.

Igencsak felgyorsultak az események a TV2 háza táján idén, ami fokozottan igaz a keddi napra. Hiszen három, műsorvezetőket érintő hírt is bejelentettek. Először kiderült, hogy Gönczi Gábor érkezik az RTL Klubtól, hogy a más feladatokra koncentráló Azurák Csabától átvegye a Tényeket. Majd Szebeni Istvánt jelentették be Vujity Tvrtko utódjaként a Mokkában.

Ezen helycserék pedig felvetnek egy olyan lehetőséget, ami egyáltalán nem Ördögtől való ötlet az elmúlt napok eseményeit figyelembe véve.

Szóval nem lepődnénk meg, ha a Fókuszban Vujity Tvrtko venné át Gönczi helyét április közepétől, amikor lejár a felmondási ideje az RTL Klubnál. A műsor pedig némileg visszaváltozna azzá, ami indulásakor volt. Vagyis a bulvár tartalmak helyett, ismét a civil emberek nem mindennapi történeteivel foglalkozna. Ez ismerős és kedvelt terep lenne Tvrtkónak is, aki a Mokka mellett pont egy ilyen feladatot szeretett volna ismét. Sztármagazinnak pedig megmarad a néhány hete indított Story Extra.

Ezt az elméletet alátámasztja, hogy a hétvégén az egyik napilap fotósa lekapta Tvrtkót, amint az RTL egyik vezetőjével, Kolosi Péterrel tárgyalt. A folyosói pletykák pedig arról szólnak, hogy meg is egyezett a csatorna a konkurenstől kirúgott riporterrel. Akit valószínűleg nem azzal környékeztek meg, hogy "Majd csak lesz valahogy", hanem konkrét terveket vázoltak neki. Gönczi átigazolásáról meg minden bizonnyal korábban tudtak, mint a közvélemény, hiszen abban az esetben sem két perc lehetett a megállapodás.

De az RTL keddi hivatalos sajtóközleményében is szerepel, hogy a Fókusz teljesen átalakul. Bár a főszerkesztő, Jakab Ádám azt mondta, hogy az új műsorvezető az eddigi riporterek közül kerül ki. Ami lehet, hogy így lesz, de lehet a nyilatkozat csak terelés is. Illetve elképzelhető, hogy Tvrtko nem műsorvezetőként, hanem riporterként vagy szerkesztőként csatlakozik a stábhoz. Hiszen Gönczi sem csak képernyősként dolgozott.

Persze biztos csak akkor lesz valami, ha az RTL Klub hivatalos bejelentést tesz.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!