6 éve

Ezért nem merték látogatni barátai a rákban elhunyt Andai Györgyit!

Három évig szenvedett a gyilkos kórtól, szörnyû fájdalmak kínozták. Több ismerõse is úgy gondolta, ha nem tudnak neki semmi biztatót mondani, akkor inkább nem is látogatják meg.

A Jászai Mari-díjas Andai Györgyi súlyos betegsége ellenére sem hagyta el magát, a végsőkig színpadon állt, nem veszítette el humorát sem.

"Nagyon szerettem őt, csodálatos és szép teremtés volt, a gyönyörű haja és kedves mosolya most is előttem van. Tudom, furcsa most ilyet mondani, de ez az igazság: irtózatos jókat nevettünk együtt. Imádkoztam érte, hogy minél előbb menjen, mert elmondhatatlanul sokat szenvedett" - árulta el a Borsnak Pásztor Erzsi, az elhunyt színésznő egyik jó barátja.

"Hosszú-hosszú ideje szenvedett már, a Nyolc nőt már harmadik éve játsszuk, neki már akkor erős gyomorfájdalmai voltak. Sokszor hívta az éjszakai ügyeletet, amikor pedig már tényleg nem bírta elviselni a kínokat, akkor ment el orvoshoz. Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy vastagbélrákja van" - mondta szomorúan a színésznő, aki mindvégig kitartott a beteg művész mellett, ám voltak olyanok is, akik nem merték látogatni.

Nem tudtam volna erőt adni neki és vidáman a szemébe nézni, amikor legszívesebben zokogtam volna, ha megláttam. Az utóbbi hónapokban inkább nem is látogattam: nem tudtam volna semmi biztatót mondani neki. Emiatt furdal is a lelkiismeret

- mondta a %RIPOST%-nak egy másik színész.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!