6 éve

Dühös nők jelentik fel az RTL Klubot

Nem sok erõs karaktert zsúfoltak bele a Farmba, de egyikõjüknek mégis sikerült kivívnia olyan szintû általános gyûlöletet, amit még a VV Éva-VV Alekosz páros is csak irigykedve nézhet.

A Patent Egyesülethez eddig tucatnyi bejelentés érkezett az RTL Klub új valóságshow-jával, a Farmmal kapcsolatban. A szervezet éppen ezért azt tervezi, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz fordul jogorvoslatért. A nőknél a börtönviselt Farm Attila verte ki a biztosítékot azzal, hogy gyakorlatilag folyamatosan verbális terrort alkalmaz játékostársaival, kiváltképpen a nőkkel szemben.

Attila az a karakter, akinek minden mondata úgy hangzik, mintha sípkoncertet adnának a tévében, mert a csatorna kénytelen cenzúrázni a mocskolódásait. Viselkedésének főleg a nők látják kárát. Egyiküket már a második adásban sikerült "állatnak" neveznie. A Patent Egyesület szóvivője szerint Attila jelenlétével az RTL Klub gyakorlatilag legitimálja a nők elleni erőszakot.

"Egyesületünkhöz több bejelentés is érkezett már a műsorral kapcsolatban, és magunk is úgy véljük, hogy az említett játékos viselkedése a szóbeli erőszak és félelemkeltés megnyilvánulása. Ha egy nőt 'állatnak' nevez, azzal az a célja, hogy kialakítson egy hatalmi hierarchiát, és azt mutassa, hogy a nő alacsonyabb rendű. Ez a fajta viselkedésforma a családon belüli erőszak melegágya" - mondta a %RIPOST%-nak Spronz Júlia, a Patent Egyesület sajtókapcsolatokért felelős munkatársa.

"Fontos megemlíteni a tévécsatorna felelősségét, hiszen azzal, hogy műsorba engedi a nőkkel szembeni ilyesfajta bánásmódot, azt üzeni a társadalomnak, hogy ez a helyénvaló. Ilyen esetben a hallgatás gyakorlatilag támogatást jelent, és évekkel vetik vissza a mi és a hozzánk hasonló szervezetek munkáját. Éppen ezért fordulunk az NMHH-hoz, és kérjük a gyors és hathatós beavatkozást"

- jelentette ki Spronz Júlia.

Farm Attila a viselkedésével gyakorlatilag rekordokat döntöget, még ha negatív értelemben is. Õ ugyanis a hazai médiatörténelem egyetlen olyan alakja, akinek ilyen rövid idő alatt sikerült elérnie az abszolút gyűlöletet. A Farm hivatalos Facebook-oldalán akkor mutatkozik a legkomolyabb nézői aktivitás, ha Attila a szereplője egy-egy posztnak.

A kommentelők pedig nem is kímélik a botrányos viselkedésű reality szereplőt.

"Ez az ember egy se..szájú genetikai hulladék, nem közszereplő. Primitív jószág, szégyellem, hogy ebben az országban ezeknek áll a világ, és nem verik pofán rövid úton egy szívlapáttal!"

"Attila különben is egy ordenáré, nyomorult, antiszociális, buta, paraszt. Egy utolsó véglény. Mit várunk tőle. Genetikailag van börtönkultúrára kódolva. De szerencsére ő a következő kieső. Hullik a férgese..."

"Büdös bunkó! Ilyenkor örülök, hogy az exeimnél is vannak rosszabbak, sokkal rosszabbak!"

"Attilában az a bosszantó, hogy egy párbeszéd során a harmadik megszólalásában egy suttyó, alpári bunkó. Mint aki nem is emberek között nevelkedett, hanem a vadonban."

Természetesen az RTL Klub álláspontjára is kíváncsiak voltunk, hiszen ők engedik a képernyőre nap mint nap Attilát. Az RTL Magyarország marketingkommunikációs osztálya a következő választ adta: "Mint minden más műsorunkban, itt is megteszünk mindent annak érdekében, hogy egyik szereplőnket se érhesse fizikai vagy verbális atrocitás. Ha jogsértést tapasztalunk, akkor természetesen haladéktalanul megtesszük a szükséges lépéseket. A Patent Egyesület hivatalos megkeresését nem kaptuk meg, így arra nem áll módunkban reagálni, de szívesen együttműködünk velük, hogy megnyugtatóan rendezhessük észrevételeiket."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!