6 éve

Nagy a baj Gesztesivel! Fia sem hajlandó nyilatkozni...

Mindenki titkolózik, úgy tûnik, van mit elhallgatni. Fia, aki bravúros beugrással mentette meg apja elõadását, összeszorított foggal hallgat!

Továbbra is fia helyettesíti Gesztesi Károlyt a Karinthy Színházban, a Csalogány című darabban. A színész múlt héten, a darab premierén "furcsán" viselkedett a színpadon, majd másnap betegségre hivatkozva már be sem ment játszani.

Fia szombat este, szövegkönyvvel a kezében ugrott be édesapja helyett, és most úgy tűnik: a helyettesítés meglepő módon akár hetekig  is eltarthat. A valódi okokról senki sem nyilatkozik. Gesztesi fia, hiába faggatták többen is, egy szót sem mond édesapja állapotáról. A színház vezetője, Karinthy Márton a Blikknek csak annyit nyilatkozott, hogy a jövő héten "elbeszélget Gesztesivel a sorsáról".

Csak fokozza a homályt, hogy miközben Gesztesit az egyik helyen helyettesítik, máshol azért megjelenik: szerda este Komlón volt fellépése az Estére szabad a kecó! című, országjáró produkcióban, ám onnan is olyan információk érkeztek, hogy csakúgy, mint múlt héten, "alvajáró-üzemmódban" lépett a színpadra.

"Mindannyian azt szeretnénk, ha talpra állna, mert ez mindenkinek kellemetlen" - nyilatkozta a darab producere sokat sejtetően.

A Blikk információja szerint csütörtökön  a Grease próbájáról a rendező, Szurdy Miklós hazaküldte. Az ugyancsak nem derült ki, hogy pontosan miért kellett távoznia.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!