SPORT

Hülyére veszik a szurkolókat: ezek a legbetegebb ajándéktárgyak

Mókás, olykor bizarr dolgokra is költhetnek a drukkerek az Eb kapcsán. Összegyûjtöttük a legfurábbakat!
  • Szerző: vav

Kifogyhatatlan a kereskedők fantáziája, ha arról van szó, hogy mi mindennel csaljanak ki pénzt a kedvenceikért bármire hajlandó fociszurkolók zsebéből. Az Európa-bajnokság kapcsán se szeri, se száma a legfurább ajándéktárgyaknak. Némelyiknek nem is csak a meccsek idején lehet "hasznát venni"...

A labdarúgás kultúrájával foglalkozó német 11 Freunde magazin segítségével összegyűjtöttünk néhányat a legfurcsább, legmeghökkentőbb termékek közül.

Kaphatóak például nemzeti színekben pompázó szerencsesütik, amelyek persze nem kínai okosságokat, hanem futballal kapcsolatos idézeteket rejtenek.

Többek között éppen a magyar válogatott pályaedzője, Andi Möller emlékezetes mondatával reklámozzák. A korábbi német világsztár annak idején ezt találta mondani:

"Madrid vagy Milánó - a lényeg, hogy Olaszország!"

Hogy ezt milyen tudatmódosító szer hatása alatt mondta Möller, nem tudni. Mindenesetre aki 5 euróért szívesen venne 150 gramm "füvet", annak ajánljuk ezt:

Különösen azoknak hasznos, akik nem jutnak ki a meccsekre, de otthon, a tévé előtt elnassolják a gumicukor-fűszálakat.

A szurkolók helyett vélhetően inkább a sípszóra gerjedő játékvezetőknek szánják a fütyi-fütyülőt. Ehhez használati utasítás is tartozik:

Aki ellenben a helyszínen szurkol a csapatának, az színes álbajusszal is kifejezheti a rajongását. Ennél is betegebb a nemzeti színekben pompázó ajaktetoválás, hát még a stadionok lelátói helyett inkább a hálószobába való "nyalánkságok"! Mint például a mellbimbótapasz, a műpénisz. Ezeket az alábbi képgalériában láthatod:

És ezeket olvastad már?