Létrehozva: 2024.10.21. 06:45

Tízmilliószoros nap: ennek a 3 csillagjegynek hatalmas szerencséje lesz

Az év utolsó tízmilliószoros napja jön, érdemes kihasználni a jó energiákat! Amit ezen a napon gondolunk, cselekszünk, tízmilliószoros erővel hat, érdemes rá előre felkészülni.

A tízmilliószoros napokon a jó cselekedetek, a szeretet és a pozitív gondolatoké a főszerep, hiszen ezeknek az ereje tízmilliószoros erővel száll vissza ránk az univerzumtól. A tibetiek hete szerint ezek a különleges napok Buddha szent ünnepei, amikor lehetőséget kapunk arra, hogy bevonzzuk a jót, és megvalósítsuk az álmainkat. Idén október 23-án lesz az utolsó ilyen nap, amikor is három csillagjegyet hatalmas szerencse érhet. Te közöttük vagy?

Astrological,Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle,And,Woman,Silhouette.
Merj nagyot kérni a tízmilliószoros napon! Fotó: Billion Photos /  Shutterstock

Rák

Ez egyébként is a te hónapod volt, de a végén még Fortuna bőséges áldással kedveskedik neked. A tízmilliószoros napon fókuszálj arra, hogy mi a szíved legrejtettebb vágya, és képzeld el, hogy már a tiéd is – az univerzum meg fogja hallgatni a kérésedet. Csiszolj a kommunikációs képességeiden, nyiss új emberek felé, hiszen ki tudja, milyen új lehetőségeket, barátságokat nyerhetsz így.

Oroszlán

A szeretetről és a minőségi kapcsolatokról szól számodra ez az időszak, így óriási szerencséd lehet ezen a téren október 23-án. Ha párkapcsolatban vagy, nagy mérföldkőhöz érkezhettek, lehet ez összeköltözés, eljegyzés vagy gyermekvállalás. Az egyedülálló Oroszlánok számára pedig új szerelmet hozhat ez a nap. Szerezz új ismereteket, a fókuszod legyen a befogadáson, legyen szó akár tudásról, tanulásról, akár meditációs technikákról.

Nyilas

Mostanában úgy érezheted, mintha egy helyben toporognál, de közben folyamatosan fejleszted a környezeted, csinosítod az otthonodat. Ez pedig benned is olyan magabiztosságot érlel, ami segít, hogy tisztán és pontosan meg tudd fogalmazni, mire is vágysz igazából. Mivel mindenben a szépséget, harmóniát keresed, ezt fogod visszakapni a kozmikus erőktől is, és ezen a mágikus napon beindulnak végre a dolgok.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek