A Tisza Párt vezetőjét cigarettacsempészet miatt letartóztatták

POLITIK
EZO

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.11. 17:30

Radikális változás vár erre a 4 csillagjegyre még októberben

Október az év tizedik hónapja a Gergely-naptárban. A latin octo szóból származik, melynek jelentése nyolc – utalva arra, hogy eredetileg ez volt a nyolcadik hónap a római naptárban, mielőtt a január és február hónapokat hozzáadták az évhez.

Printed,Astrology,Charts,,Winter,Concept
Fotó: Bada1 / Shutterstock

A 2024-es október sok változást hoz az asztrológia tekintetében. Október 7-én este 21 órakor beköszöntött a Jang Fa Kutya hónapja, amivel új szelek érkeztek az életünkbe. A Jupiter, a nagy szerencse bolygója hátrálni kezd, de bőven lesznek segítő fényszögek, amik ellensúlyozzák a kihívásokat.

Még október folyamán négy csillagjegy ráadásul radikális változásra számíthat az életében. Íme a lista: 

Mérleg

Mérleg, ez az évszak a te időd, hogy komolyan vedd a pénz és a karrier terén elért győzelmek megvalósítását. Eddig is igyekeztél, és most az Univerzum hamarosan elhozza az eredményt. Legyen szó akár egy új állásról, egy előléptetésről, vagy arról, hogy a mellékállásod végre kifizetődik, a dolgok a pénzügyek terén a te oldaladra állnak. Magabiztosabbnak érzed magad, és ez az energia jobbra-balra vonzza a pénzügyi lehetőségeket. A kulcs itt az, hogy maradj nyitott mindenre, ami az utadba kerül - lehet, hogy ez nem úgy néz ki, mint a sikerhez vezető szokásos út, de bízz benne, hogy a jó irányba vezet. A gondolkodásmódod megváltozik, és ahogy a hiány helyett a bőségre kezdesz összpontosítani, észre fogod venni, hogy egyre több pénz áramlik feléd. Tegyél továbbra is oda - ez a hónap a hátad mögött áll.

Rák

Rák, legyünk őszinték: az elmúlt évszakban kissé lehangoltnak érezted magad, talán még a megszokott önmagadtól is elszakadtál. De ez hamarosan nagyot fog változni. Ez a hónap arról szól, hogy újra magadba szeress. Újra felfedezed azokat a dolgokat, amelyek jóleső érzéssel töltenek el - legyen szó akár arról, hogy újra belevágsz egy olyan hobbiba, amit már hiányoltál, időt töltesz a természetben, vagy egyszerűen csak teret adsz magadnak a pihenésre és a feltöltődésre. Sokat adtál másoknak, de most itt az ideje, hogy ebből a szeretetből egy keveset magadba is visszaönts. Ahogy az öngondoskodásra és az önszeretetre összpontosítasz, érezni fogod, hogy visszatér az önbizalmad, és ezzel együtt egy teljesen új energia. Elkezded majd a megfelelő embereket és élményeket vonzani az életedbe, és eszedbe jut, milyen erős vagy, ha önmagadat helyezed előtérbe.

 

Szűz

Szűz, a szerelem a levegőben van számodra ebben a szezonban, és ez nem csak arról szól, hogy találsz valakit - hanem arról is, hogy egészen vonzóvá válsz a szerelem számára, amit megérdemelsz. Időt töltöttél azzal, hogy átgondold, mit is akarsz valójában egy kapcsolatban, és most készen állsz arra, hogy magadhoz vonzd azt. Akár egyedülálló vagy, akár már kapcsolatban élsz, ez a hónap változást hoz abban, ahogyan szeretetet adsz és kapsz. Jobban megnyílsz, elengeded a mindent irányítani akarást, és hagyod, hogy a szeretet csak úgy áramoljon hozzád. Ahogy belelépsz ebbe az új energiába, az emberek észre fogják venni. Mágnesként vonzod a mélyebb kapcsolatokat. Itt az ideje, hogy félelem nélkül fogadjátok el a szeretetet, mert az Univerzum készen áll arra, hogy elküldje azt felétek.

Vízöntő

Vízöntő, legyünk őszinték, az utóbbi időben kissé ködös a helyzeted. Próbálod kitalálni, hogy mi legyen a következő lépés, de minden egy kicsit homályosnak tűnik. A jó hír? Ez a hónap meghozza a várva várt tisztánlátást. Legyen szó a karrieredről, a személyes céljaidról vagy csak az életedről általában, mostantól tisztábban fogod látni az előtted álló utat. Kicsit elveszettnek érezted magad, de most a darabkák a helyükre kerülnek. Olyan, mintha a felhők szétválnának, és hirtelen pontosan tudod, merre tartasz. Ez az újdonsült tisztánlátás magabiztosságot ad ahhoz, hogy megtegye a következő lépést, bármi is legyen az az ön számára. Bízz abban, hogy az Univerzum mindvégig vezetett téged, és most végre megmutatja neked az utat előre. Itt az ideje, hogy mély levegőt vegyél, és céltudatosan haladj előre.

(VIA)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek