Bild: Ukrajna heteken belül atombombát építhet

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.10.18. 17:30

Ez a négy csillagjegy a Mars és a Plútó hatására most teljesen padlóra kerül

Erős érzelmekre kell készülni, mert régi történetek kerülnek felszínre.

Ezekben a hetekben nagyon erős átalakító, változást elősegítő energiák dolgoznak. Figyeljünk a tudatalattink jelzéseire, álmokra, jelekre! Tudatosnak és összeszedettnek kell lenni. Maradj, amennyire csak lehet objektív és nyugodt! Az érzelmek nagyon mélyek. Sokan mindennél jobban vágynak szabadulni, kitörni valamiből. Az év legerősebb teliholdja van mögöttünk, mely bizony sok állóvizet eléggé felkavart. 

Attractive,Thoughtful,Young,Woman,Standing,At,Light,Crossroads,With,Questions.
Az év legerősebb teliholdja van mögöttünk, mely sok állóvizet felkavart (Fotó: Who is Danny)

KOS

Annak ellenére, hogy a munkádban különösen eredményes leszel október vége felé, mégsem érzed magad elégedettnek. Sokkal kritikusabb leszel mindenkivel, beleértve magadat is. Ugyanakkor a lelkedben nagyon fontos változások zajlanak épp. Könnyen lehet, úgy érzed, anyagilag padlóra kerülsz ezekben a hetekben, de azt is megtapasztalhatod, hogy a legmélyebb pontról lehet elindul a csúcs felé. Olyan erőteljes energiákat mozgatsz meg magadban, amiről korábban nem is sejtetted, hogy létezhet. Főnixmadárként támadhatsz fel újra, de ehhez előbb el kell engedned a megrögzött és idejétmúlt gondolatokat, és mindent, amire nincs már szükséged. Ebben segíthet neked, ha elkezdesz jógázni. 

IKREK

Érzékeny lelkednek szüksége van a szeretetre, a törődésre. Bár most úgy érzed, téged senki nem ért meg, ez nincs így. Számodra a család, az otthon mindennél fontosabb életterület, most épp ebben kapod a legtöbb nehezítést. De a hivatásodban sem nevezhető rózsásnak a helyzet. Számos ellentétre, nehezítésre kell számítanod, amiről úgy gondoltad, régen túl vagy rajta. Biztosan lesznek olyanok, akiknek végleg búcsút intesz. Bármilyen nehéz, meg kell próbálnod elengedni a feszültséget magadból. A Mérleg hava számodra sajnos párkapcsolati problémákat hozhat. Törekedj az egyetértésre. Szinte biztos, hogy előjönnek régi sérelmek. Minden bizonnyal mindet újra át kell gondolnod. Komoly kihívásokat hoz ez a hónap.

MÉRLEG

Ne lepődj meg, de kicsit zavarodott leszel most október utolsó heteiben. Ez az időszak az otthonodban, a családban, az érzelmi életedben hozhat nehézségeket, állíthat számos kihívás elé. Számodra a telihold a Kos jelében sem volt igazán kedvező, hiszen számos problémás helyzetre világított rá a munkádban. Legyél különösen óvatos és megfontolt ezekben a napokban, főleg, ha nem szeretnéd elveszíteni a munkahelyedet. S mivel egyelőre elég zavarosnak, ködösnek látszik az életed, jobb, ha a komolyabb döntésekkel még vársz. A legfontosabb, hogy próbáld elengedni a fölösleges agyalást és aggódást! Nem lesz könnyű feladat…

HALAK

A legfontosabb, hogy figyelj a megérzéseidre, a belső hangokra, és persze az egészségedre is a Mérleg havában. Ez az időszak a karmával szembesíthet, s olyan tapasztalatokat gyűjthetsz, amelyek bizony mélyen megérintőek is lehetnek. Most jobban teszed, ha otthon maradsz, kicsit bezárkózol, és egyedül töltöd az időt. A társasági események nem tennének jót a lelkednek. Figyelj befelé, s próbáld megérteni a veled történő eseményeket, a lelkedben zajló érzelmeket. Zaklatottabb lehetsz a szokásosnál, s szinte biztosan nem találod most a helyedet. Ez az időszak a múlttal szembesít. Ne menekülj előle!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek