EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.14. 10:00

Megnyitja a lélekkaput az októberi telihold, sosem gondolnád, mi történik ezután

Október 17-én tüzes energiákkal érkezik a Kos telihold. 4 csillagjegynek megnyitja a lelkét, így ők őszinte szívvel állhatnak a változások elé. Te közéjük tartozol?

Október 17-én 13 óra 26 perckor áll szemben a Kos Hold és a Mérleg Nap. A teliholdas napokon feszült energiák vannak, ami mindent felkavar, kinyitja a lélek kapuját, és megmutatja, mi az, ami változásra vár. Ezen a napon fordulj befelé, csendesedj el. A lélek hangját akkor hallod meg, ha rátalálsz a belső békédre. Figyelmedet a külső ingerek helyett irányítsd befelé. A telihold hatása, ereje látványosan megmutatkozik:  4 csillagjegyre erős hatást gyakorol. Vajon te is közéjük tartozol?

Aries,Is,The,First,Sign,Of,The,Zodiac.,People,Born
Fotó: Daniel Eskridge / Shutterstock

Kos

Energiáid tüzesek, bátorságra ösztönöznek. Tele vagy hittel, így, amit a lelked diktál, kész vagy követni. Képes vagy érte kockázatot is vállalni. Nagy eséllyel eléred a kitűzött célt. Pozitív fordulatot vehet az életed. Csendesedj el este, meglásd olyan érzések és üzenetek érkeznek az égiektől, amik nagyban befolyásolhatják döntésedet. Új ötletek is bevillanhatnak. Sikered eléréséhez nagyon jól jönnek majd. Munkád vagy vállalkozásod most új perspektívába kerül.

Mérleg

Kapcsolati és anyagi ügyek területén leszel érintett a telihold idején. Lelked mélyről üzen, ha hagyod. Fontos, hogy figyelj oda magadra, így hirtelen, szinte megvilágosodásszerűen jutsz el egy fontos felismerésig. Párkapcsolatod is elérkezett egy olyan periódusba, amikor érdemes mindent komolyan átgondolni, de mindenképpen előtte a szívedre hallgass. A Kos telihold segít a lépések megtételében. A pénzzel kapcsolatban pedig nem lesz hiányérzeted az elkövetkezendő időszakban.

Nyilas

A tüzes energiák rád is nagy hatással vannak. Csak óvatosan a kimondott szóval, nehogy konfliktusba kergesd magad. A nap folyamán légy inkább higgadt, kérd az égiek segítségét, és estére tervezz egy kellemes pihenőt, meditatív időszakot. Nyisd ki a szíved és gondold végig, mit szeretnél, merre mennél tovább, és kik azok az emberek, akik ebben támogatnak. Miben lehetnél te is segítség mások számára. Ha van kész terved a változtatásra, eljött az idő, hogy bele is kezdj! Tedd meg, mielőtt az élet ránt téged egészen máshová.

Vízöntő

Kérd az égiek segítségét ezen a napon! A lelked mélyén már érzed, hogy változni fog körülötted sok dolog. A folyamat már elkezdődött, figyeld a jeleket. Töröld ki a fejedből a változásról alkotott negatív hiedelmeidet, engedd meg, hogy a dolgok csak szimplán megtörténjenek. Bár a tüzes energiák vinnének magukkal, de maradj higgadt és fókuszált. A nem várt események ezúttal csak a javadat szolgálják. Légy rugalmas, ez a titok. Eljuttatnak sorsfeladatodhoz, és ez hihetetlen nagy kegy.


 

 

 

 

 


 

dfdfdgfsd

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek