Létrehozva: 2024.10.22. 14:00

Négy csillagjegy nagy lehetőséget kap október végén a sorstól, így tud élni vele

Október végén különleges energiák érkeznek a csillagokból, amelyek az univerzum dinamikáját is megváltoztatják.

Néhány csillagjegy a következő hetekben egyszerűen megállíthatatlan lesz, mintha az égiek és őrangyalaik összedolgoznának, hogy hozzájáruljanak boldogulásukhoz. Lehet, hogy csak mázlijuk van, önmagukban és a sors kezében bízva kizárólag az előttük álló útra koncentrálnak, vagy ami még valószínűbb, egyszerűen szerencsés csillagzat alatt születtek. Lássuk, pontosan kik is ők!

Workers,Putting,Hands,Together,In,Office,,Top,View.,Business,Partner
Illusztráció / Fotó: Pixel-Shot / Shutterstock

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Az Uránusz visszahátrál hozzád: mintha csak ott felejtett volna valamit: Mindennek az a legfőbb oka, hogy belekezdtél valamibe, amit félbehagytál, de most még egy lehetőséget kapsz a sorstól, hogy bepótold, amit elszalasztottál. A Vénusz és a Mars is támogat ezekben a hetekben ebben: sose feledd el, hogy rendkívül energikus, szinte legyőzhetetlen vagy a harcban és a szerelemben egyaránt. Viszont a hatóságokkal most könnyen meggyűlhet a bajod. Nagy szükséged van az aktív sportolásra, hogy fölös energiáit hasznos módon levezetésére. Kezdd el még ma és a szerencse hamarosan melléd áll. 

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Eljött az álmodozás ideje: a Vénusz a Neptunusszal alkot igen jó fényszöget. Az álmoknál azonban többre is futja, ha az otthonodról van szó, és szerencsére most igazán kimeríthetetlennek mutatkozol kreatív, építő ötletekben. Éppen ideje, mert a kedvesed is több komolyságot vár el tőled. Az üzleti, hatalmi szféra köreiből is egyre többen támogatnak, mert érzik benned a hatalmas lehetőségeket,  akár konkrét pénzösszegekkel, de ajánlatokkal is megtalálnak majd a következő hetekben. Örökségre, hagyatékra is lehet kilátásod, de nagyon kell figyelned a legapróbb részletekre is! 

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Most élvezheted ki igazán a csillagok, no meg a földi hatalmasok támogatását, ami az anyagi helyzeteden is erősen meglátszik majd október végére. Persze minden fényszög, a bolygók adta minden lehetőség annyira hat, amennyire élni is tudsz vele. Vedd észre most a kínálkozó lehetőségeket. A főnök kegyét is ki kell érdemelni. Jobban mondva ki kell harcolni. Tehát nem elég, ha csupán jól dolgozol, mindent beleadsz, de valahogy be is kell vágódnod a feljebbvalóidnál. Te vagy az, aki úgy tudja ezt tenni, hogy az nem látszik talpnyalásnak. Egy próbát biztosan megér, és ebben most az égiek is támogatnak. 

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

A te napjaid most erősen fénnyel telítettek: nemcsak azért, mert a Nap a jegyedben jár, hanem azért is, mert a két szeretetbolygó is hatással van most a testedre és a lelkedre is. Egy fellobbanó szerelem vagy felvirágzó üzlet, esetleg a gyermekeid mosolya az, ami felvillanyozza a hangulatodat a következő időszakban. A Plútó és a Jupiter jó fényszögének hála, határtalan energiákkal áld meg téged a sors, amit elsősorban valamilyen alkotó tevékenységben kamatoztathatsz. Egy váratlan elhatározásból született hétvégi kiruccanás akkor is jóleshet, ha egyébként irtózol attól, hogy elhagyd az otthonod a hideg időkben. Felkereshetsz egy híres gyógyfürdőhelyet vagy megnézhetsz egy kiállítást, koncertet vagy színdarabot.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek