EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.03. 07:15

4 csillagjegy, akik most végre megszabadulhatnak a mérgező múlttól

Ideje a múlt rabságából felébredni, és ami eddig mérgezett az elengedni. 4 csillagjegy nagy esélyt kap az univerzumtól. Te is a szerencsések közé tartozol?

Az október rengeteg változást hoz az élet különböző területén. A harmóniát és az egyensúlyt most könnyebb lesz majd megtalálni. Ehhez kap nagy segítséget 4 csillagjegy, de előtte meg kell szabadulni a mérgező múlt emlékeitől, fájdalmaitól. Kik a szerencsések? Te is közéjük tartozol?

Printed,Astrology,Charts,,Winter,Concept
Fotó: Bada1 / Shutterstock

Bika

Ez a hónap elhozza egy szerelmi téren történt múltbéli esemény feloldását. Igen mérgező volt ez számodra, és a régi seb miatt több kapcsolatod félresiklott. Olyan partnert vonzottál be, akivel többször kemény játszmáid voltak. Rengeteg dolgot a szőnyeg alá sepertél, melyek rejtve maradtak számodra. Merj szembenézni az érzéseiddel, a szeretet sokat segít a lelki gyógyulásban. Beszélgess el a jelenlegi pároddal, sokat segíthet a múlttal kapcsolatos elengedésben.

Rák

Ebben a hónapban a családi kapcsolataid kerülnek terítékre. Döntened kell végre, hogy tovább is mások gondjait, esetleg valamilyen családi mintát magadra veszel -e. Régóta cipelsz valamit, ami elég mérgező, így ideje ezt letenned. Tisztázd helyzeted anyukáddal vagy esetleg apukáddal. Ezt támogatja a Merkúr energiája. Ha pedig nem megy, vagy esetleg nem élnek, vannak módszerek amik segíthetnek elengedni a múlt nehézségeit. Fordulj szakértőhöz, gyógyítóhoz. Így kerülhetsz most harmóniába önmagaddal és a családdal.

Nyilas

Kaland vár rád és utazás. Esetleg költözés is. Lehetőséged nyílik arra, hogy megtapasztald magad ismeretlen élethelyzetekben és kilépj a komfortzónádból. Ezek a hatások felfrissítenek és feltöltenek. De előtte még le kell tenned néhány mérgező gondolatot és mintát. Tedd fel a kérdést magadnak: kinek és mikor hitted el, hogy csak nehézségek árán tehetsz meg bármit is? Vedd elő a könnyedség érzését, és úgy indulj meg egy utazásra, vagy úgy kezdj bele egy költözésbe. Engedd el a korábbi rossz és mérgező tapasztalataidat.

Halak

Számodra a spirituális fejlődés lesz a legfontosabb. Érzékeny vagy az energiákra, nagyon figyelmes másokra is. Hajlandó vagy időt és energiát áldozni az önismeretre. Ez az időszak lehetőséget ad a fejlődésre és nagyon sok mérgező energiától szabadulhatsz most meg. Meditálj, jógázz! A múlt nehézségeit pedig ideje feldolgozni, a helyére rakni és elbúcsúzni tőlük. Fontos, hogy tisztán gondolkodj, tisztán szólj és tisztán érezz. Így megtalálod a belső békét az életedben. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek