Létrehozva: 2024.10.14. 08:30

3 csillagjegynek komoly pénzügyi fordulatot hoz a hét, ezt kell tenniük

A héten az univerzum energiái nagy segítségre lesznek, és rendezik a pénzügyeket. Ezt a 3 csillagjegyet érinti a leginkább a fordulat, ők biztosan nem tétlenkednek majd. Te is közéjük tartozol?

A hónap elején igen sok Mérleg jellegű energia érkezik, de a Merkúr sem lesz tétlen, és a pénzügyekben változásokat hoz. 3 csillagjegy fordulatra számíthat, de nem mindegy most, hogy mit kezdenek a helyzettel. Te is közéjük tartozol? 

Cropped,View,Of,Astrologer,Drawing,Natal,Chart,Beside,Dollar,Banknotes
Fotó: LightField Studios / Shutterstock

Rák

Használd ki ezt a hetet. Érkezik egy kis plusz bevételed. A kiadásaid is okozhatnak meglepetést, hiszen amire számítottál, az nélküled is megoldódik. Hiába jeleztek feléd pótbefizetést, nem kell hozzányúlni a  a megtakarításaidhoz. Minden rendeződik körülötted, és könnyedebb lesz a lelked tőle. Változtat a terveiden, hiszen lazán, rugalmasan, áramlásban történik innentől minden. Lesz okod mosolyogni. 

Szűz

Ha lehet, a héten zárj le egy hosszú ideje húzódó ügyet. Ha kintlévőséged van, hívd fel, aki tartozik neked, ne várj rá! Van, hogy elfogy az ember türelme, és lépni is fontos a saját érdekében. A héten a bolygók felkavarják az energiákat, de ne aggódj, minden a te kezedre játszik majd. Ha hirtelen meg is ijedsz a változástól, akkor sem lesz gond. Nyugodj le, jól jössz ki a hét végére, és a pénzügyeid is a helyükre kerülnek.

Vízöntő

Erős Mérleg energiák mozognak a héten is, támogatnak abban, ha most utazol el pihenni, vagy  ha tanulni kezdesz valamit. Az égiek pénzben is megtámogatják döntésedet. A nagy szerencse bolygója, a Jupiter az Ikrekben kifejezetten azt mutatja, hogy pénz áll a házhoz. Valószínűleg több is, mint amennyiről álmodtál. Fektesd be, vagy adományozz is belőle, hidd el, nem bánod meg. Az univerzum a pénzügyeid pozitív alakulásához járul most hozzá.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek