Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.08. 09:00

Ennek a 3 csillagjegynek hamarosan összetörik a lelkét

Az idei tél sem múlik el nagyobb változások nélkül. 3 csillagjegy becsapva érezheti magát, és a lelkét is összetöri egy számára fontos személy. Kik ők?

Télen egy kicsit bekuckózik az ember, talán a szeretetre is jobban vágyik. Furcsa események sorozata zajlik télen, az égiek ezt mutatják meg előre. Változások nem állnak le, és a kapcsolatokat, párkapcsolatokat is érintik az energiák. Ennek a 3 csillagjegynek nem lesz élete legszebb tele az idei, hiszen valaki összetöri a lelkét. Te is közéjük tartozol?

Astrology,,Twelve,Zodiac,Signs
Illusztráció / Fotó: Dzhulbee

Rák

Nagyon érzelmes és érzékeny vagy. Rendkívüli módon törődsz másokkal, főleg a családod közeli tagjaival. Sokszor magadat háttérbe helyezed. Igen intenzív az érzelmi életed, és sokszor adsz másoknak támadási felületet. Sebezhetőséged télen kihasználják, és olyan emberben csalódhatsz, akitől ezt végképp nem vártad. Semmi jelét nem fogtad fel annak, hogy valami kellemetlen cselszövés zajlott körülötted. Álmaidban sem tudtad elképzelni azt, hogy ilyen veled megtörténhet. Te döntöd el, mit kezdesz ezzel a helyzettel, de a szíved egészen biztos, hogy nem kímélik meg.

Mérleg

Folyton a kapcsolataid harmóniájára törekszel. Igen fontos ez számodra. Rengeteg energiát teszel bele, hogy béke legyen benned és körülötted. Túl sokat tűrsz másoktól, és olyan helyzetbe kerülsz, amiben sérülhetsz. Nincs felvértezve a lelked, de mások ezt nem is gondolják végig. Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, még az is meglehet, hogy egy szerelmi háromszög közepén találod maga, pedig te mindent megtettél, hogy ezt elkerüld. Gondolkodj el, hol vannak nálad a határok! Mi az, ami még belefér az életedbe, és mit tudsz megtenni a boldogságod érdekében.

Halak

Te vagy az egyik legromantikusabb a csillagjegyek közül. Álomvilágodban igyekszel minden kapcsolatodat idealizálni. Így néha nem veszed észre azt, ami a szemed láttára történik meg. Önzetlen vagy, és őszintén mersz szeretni. Ezek csodás tulajdonságok, de most könnyen megütheted a bokád. Az univerzum arra hívja fel a figyelmed, hogy télen jobb, ha a kapcsolataid reálisabban nézed. Vedd észre a valós problémákat, mielőtt kellemetlen helyzetbe kerülsz, és valaki a lelkedbe tipor. Ezt senki nem kívánja neked, hiszen jólelkűséged páratlan. Vigyázz magadra!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek