Létrehozva: 2024.10.09. 17:00

3 csillagjegy, aki nagyot bukik ősszel, mert durva titkokat őriz

Ősszel fény derül egy titokra, amit nem őriztél eléggé? 3 csillagjegy kellemetlen helyzetbe kerül, mert sokáig őrizte azt. Most pedig kitudódhat.

Az univerzum ősszel lerántja leplét, ha valaki elmondott egy titkot valaki másnak. Bár a helyzet kellemetlen, de tisztázható. Ez a 3 csillagjegy elég durva helyzetbe kerül, nagyot bukik, fény derül a titokra. Te is közéjük tartozol?

Printed,Astrology,Charts,With,Yelow,And,Autumn,Leaves,And,Blueberries
Fotó: Bada1 / Shutterstock

Rák

Olyan családi titkot őrzöl évek óta, ami már nagyon nyomja a lelked. Nem tudod magad megoldani, ezért bizony eléggé nyomasztó ez számodra. Kibukik a probléma a családban, így lesznek, akik neheztelni fognak rád. Maga a titok egy kissé felforgatja a család egyes tagjainak érzelmi világát, haragudhatnak is rád, hogy eddig magadban tartottad. Ami az egészben mégis jó, hogy a problémára lehet találni megoldást közösen.  Ehhez mindenkinek fel kell nőnie a feladathoz. Bár lesznek olyanok, akik neheztelnek rád, de végül lekerül a teher a válladról.

Szűz

Munkahelyi pletykákban nem szeretsz részt venni. Valaki rád bízott egy titkot, ami ezúttal kiderül. Elég nehéz helyzetbe kerülsz, pedig tartottad a szád, nem te vagy az egyetlen, aki tudta ezt az információt. Mégis lebukhatsz, és nem az a lényeg, hogy nem te adtad tovább, hanem az, hogy a félreértések miatt belekerülsz egy kellemetlen szituációba. Minél előtt tisztázod magad, annál hamarabb érzed ismét jól magad. Ne halogasd, védd meg magad!

Bak

Valaki évekkel ezelőtt rád bízott egy titkot, amit te véletlenül kifecsegsz. Csupán figyelmetlenségből. Nem szeretsz mások magánügyeibe keveredni, főleg párkapcsolatába nem. Most mégis megteszed. Nem egy hálás élethelyzet, de ha lebuksz, vállalj érte felelősséget. Ebben az esetben, könnyebben megbocsát neked az, aki a bizalmával ajándékozott meg. Vannak ilyen élethelyzetek, senki nem tökéletes, a pletyka is sokak kedvenc időtöltése, bár ez rád alapvetően nem jellemző. Kezeld a helyén, hogy hibáztál, és minden rendben lesz.

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek