EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.27. 17:30

Mindent átír a napfogyatkozás, 3 csillagjegy most végérvényesen átszellemül

Számodra kedvező időszakot hoznak az univerzum változásai?

Napfogyatkozás lesz látható a Csendes-óceán egyes részein, valamint Dél-Chilében és Dél-Argentínában október 2-án, ám az esemény nálunk is érezteti hatását. Három csillagjegy életében ez a pozitív változás kezdetét jelenti!

Printed,Astrology,Charts,,Winter,Concept
Te is a szerencsések között vagy? (Fotó: Bada1 / Shutterstock)

Bika
Az októberi napfogyatkozás megváltoztatja a napi rutinról alkotott véleményed. Az elmúlt másfél évben azon dolgoztál, hogy egyensúlyt találj a munka és a magánélet között, és most végre rájössz, miként állíthatsz fel megfelelő fontossági sorrendet. Az univerzum stabilitást hoz számodra, így nem kell aggódnod a jövőd miatt!

Oroszlán
Remek alkalom nyílik arra, hogy kifejezd az eddig elnyomott érzéseidet! Az utóbbi pár évben sokat változott a gondolkodásmódod, sokkal érettebb lettél, és végre arra is rájössz, miként beszélj a véleményedről, benyomásaidról, akár nagyobb közönség előtt is. Mivel imádod az emberek figyelmét, sikeresnek és népszerűnek fogod érezni magad!

Nyilas
Az utóbbi időben elveszettnek érezted magad, de eljött az ideje, hogy a kapcsolataidban jelentkező problémákra koncentrálj. Ki kell lépnek egy nagyobb baráti társaságból, hogy a hozzád hasonló gondolkodású emberekre koncentrálhass, így kialakítva mélyebb kötelékeket. A tartalmas beszélgetések nem csak önbizalmat, de új célt is adnak az életednek!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek