Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.10.

Ez a 3 csillagjegy profi szemfényvesztő, ne higgy el nekik mindent

Nem egyszerű ezt a 3 csillagjegyet valóban megismerni, mert igazi szemfényvesztők. Ők a manipuláció mesterei, de kik ők valójában? Mi lehet az álarc mögött?

Többféleképpen zajlik a szemfényvesztés az emberek életében. 3 csillagjegy profi ezen a területen, de teljesen más módszereik vannak. Manipulálnak, nem mondanak igazat, vagy éppen előnyhöz szeretnének jutni, esetleg túlságosan is szépítik a dolgokat. Kik színlelnek igazán jól? Te is közéjük tartozol?

Person,With,Mask,Does,Not,Want,To,Hear,The,Judgment
Fotó: Cristina Conti

Ikrek

Az Ikrek szülöttjének sokszor valóban két arca van. A számára fontos és közeli emberek előtt olykor megmutatja valódi önmagát, de a felszínes ismerősök előtt biztosan álarcot, maszkot visel. Igyekszik olyan oldalát mutatni, amit elvárnak tőle, vagy amivel megnyerheti a másikat céljai érdekében. Képes valótlant is állítani , úgy, hogy a partnere észre sem veszi. Van egy elbűvölő, varázslatos énje, de közben roppant manipulatív. Nem riad vissza a szemfényvesztéstől. Nagyon jól kommunikál, így ügyesen visz be másokat az erdőbe. Rajongó tábora is lehet, csak idővel egyre többen látnak át rajta! Persze nem mindenki. Érdemes vele vigyázni!

Oroszlán

Az Oroszlán is képes több arcot mutatni magáról a világban. Tele van tűzzel, szenvedélyes, és fontos számára a siker. Mindig a középpontban akar lenni. Később aztán óriási csalódást okozhat annak, aki elkezd átlátni rajta. Hiszen kedvessége, mosolya talán sosem volt őszinte. Az Oroszlán egyébként nem rosszindulatú, de megtanulta, hogy a manupuláció akár hasznos eszköz is lehet számára. Főleg, ha az önbecsülése nincsen rendben. Elég ismert, vonzó energiái vannak, és vonzó a külseje. Sokat ad magára. Mindent megtesz, hogy segítségére legyen a gyengébbeknek, de előfordul, hogy azért is lelkes, hogy ő maga is feljebb jusson. Rengeteg ismeretséget, energiát, pénzt meg tud mozgatni a célja érdekében, akkor is, ha az eredeti elképzelése a mások segítése. Folyton felhívja magára a figyelmet, még azt is kockáztatja, hogy többet mond magáról, mint ami a valóság. El tudja kápráztatni, ujjai köré csavarni azokat, akik nincsenek tisztában szemét kis trükkjeivel.

Halak

Tele van kedvességgel, mégis van benne egy olyan tulajdonság, mely egy kissé visszatetsző. Túl sok jelentőséget tulajdonít annak, hogy mások mit gondolnak róla. A külvilágnak való megfelelés sokszor arra készteti őt, hogy elfedje valódi érzelmeit, és mást mutasson kifelé. Hamis képpel kápráztatja el a világot, mert azt gondolja, hogy csak így lesz elfogadható. Igyekszik az élet minden területén tökéletesen viselkedni, és ebbe rengeteg energiát bele is tesz. Csakhogy ez őt szinte felemészti. Nem tudhatod, mi rejlik benne igazán, profi szemfényvesztő. Ha viszont közel kerülsz a szívéhez, akkor átláthatsz a szitán, és megmutatja érzékenységét, és mélységét. Jó ember, csak nem szabad mindent azonnal elhinni róla. Meg kell ismerni ténylegesen.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek