EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.14.

Érkezik a Vízöntő telihold, ezzel a 3 csillagjeggyel nem viccel az Univerzum

A hosszú hétvégén, augusztus 19-én lesz teljes a Vízöntőben a Hold, szemben az Oroszlánban lévő Nappal. Erre a 3 csillagjegyere hatnak az energiák a legerősebben. Te is közöttük vagy?

Hihetetlen  energiákat  mozgat meg az augusztus 19-i Vízöntő telihold. Az Oroszlán a Nappal áll majd szemben. Nagy igény keletkezik a változásra a lelkekben. Az Univerzum fokozza a feszültséget, hogy még véletlenül se maradj benne a régi energiákban és sémákban. A Vízöntő Hold a felszabadulást sürgeti. Az állóvíz felkavarodik, és váratlan fejlemények alakulhatnak ki. Ezzel a 3 csillagjeggyel tényleg nem viccel az Univerzum. Te közéjük tartozol?

Full,Moon,In,The,Night,Sky,With,Design,Zodiac,Constellation
Fotó: Mykola Mazuryk / Shutterstock

Kos

A hosszú hétvége csúcsa a 19-i telihold lesz számodra. Töltsd bátran pihenéssel ezt a pár napot, nem is tudsz magadért többet tenni. Fontos, hogy ne ülj fel a feszült hatásoknak. Az Univerzum megmutatja erejét, és változtatásra kényszerít, ez leginkább egy erős belső fordulat lesz. Bármelyik életterületedet érintheti, sőt, még akár egyszerre többet is. Párkapcsolati kérdésben légy óvatos, nem mindegy, mit kommunikálsz most. Ne legyen a parázsból hatalmas vita! Egy olyan folyamat indul el ezen a napon, amiből bármi lehetséges. Figyeld a jeleket, az égiek mutatják az utat, mit és mikor érdemes tenned. Ne a külvilág zajára hallgass, inkább a szíved ritmusát érezd és kövesd.  Ne boruljon ki a bili, inkább magad tisztogasd ki a fejedben lévő, túlzottan gyors gondolatokat. Lassíts le!

Oroszlán

Itt az ideje, hogy megtanulj bánni a szenvedélyes energiáiddal. Cselekedeteid ne csapjanak át agresszióba! Az Univerzum erre tanít, a Vízöntő telihold idején. Erős feszültséggel teli napod lehet, most bizony rajtad áll, hogy mit kezdesz vele. Hiszen minél tudatosabb vagy, annál egyszerűbben választasz olyan programot, élethelyzetet, hogy ezt kezelni tudd, és ne menj bele teljesen feleslegesen. Kapcsolódj ki, vegyél részt egy önismereti tréningen, meditálj, vagy kezdd a napot jógával. Bármilyen fókuszált tevékenység segíthet, még egy jó kerti főzés is idetartozik. Fontos, hogy a figyelmed azon legyen, amit teszel, ne menj bele felesleges vitákba. Végre lehetőséged van fejlődni, és a szenvedélyes energiáidat oda irányíthatod, ahol építeni lehet velük. Rengeteg embernek adhatsz így, ne a másik utat válaszd, amikor felégetsz magad körül mindent!

Vízöntő

Bár a telihold napja feszültséggel indul, de rajtad áll, mit kezdesz vele. Hiszen akkor jön létre a felszabadulás, ha végre elhiszed, hogy a változás érted van. Engedd bele magad az Univerzum energiáiba, ne állj ellen, tudd, hogy bármi is következik, nem jöhetsz ki rosszul belőle. Nem lesz vicces ez a nap, de ha ügyes vagy, te magad csinálhatsz belőle tréfát. Végre igazi gyógyulásra számíthatsz, rendeződnek körülötted az élethelyzetek. Ne menj bele a régi mintába, gyere ki az áldozatszerepből, bármikor is ért trauma, te vagy az egyik legerősebb csillagjegy, aki képes nagyot változni, aki tele van erővel és elszántsággal. Párkapcsolati téren nagyot léphetsz elő. De ehhez nem a vita vezet el, hanem a megbocsátás.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek