Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.18.
Módosítva: 2024.08.18.

Mágia telihold idején: így űzd el a feszültségeket az életedből

Vízöntő telihold lesz augusztus 19-én 20 óra 25 perckor. Csodás látványban lehet részed, ha tiszta lesz az égbolt. Feszült energiák közepette vedd elő mágikus erődet, és űzd el a feszültséget! Mutatjuk, hogyan.

Telihold idején alapjában egymásnak feszül a szemben álló Nap és a Hold. Ez most az Oroszlán-Vízöntő tengelyén jön létre. De más bolygók is hatnak augusztus 19-én este, a Mars, a Jupiter, az Uránusz, a Szaturnusz és a Vénusz sem tétlenkednek. Bár a Hold csodálatos fénye beborítja az estét, de az erős átalakító energiák feszültsége jelen lesz ezen a napon. A nyár legnehezebb teliholdas napjának tarják. 

Beautiful,Relaxed,Caucasian,Woman,In,Lotus,Position,Meditating,In,Zenlike
Fotó: Kitreel

Légy résen, mert a felkavaró energiák hatalmas hatással lehetnek az egyensúlyra, felkavarhatják a belső nyugalmad. Ahhoz, hogy sikeresen fenntartsd a harmóniát, és ne billenj ki a nap folyamán, érdemes egy kis mágiát elővenni. Segít egy kis varázslat:

Készülj fel!

Vegyél magadhoz füstölőt, egy fehér gyertyát, ha van, akkor egy kristályt, amit ezen a napon vagy estén érzésből választasz, víz is legyen melletted.

Találd meg a megfelelő helyet

Keress a lakásban egy tiszta, kényelmes helye, ha teheted, olyat, ahonnan esetleg a Hold is látszik, nyisd ki az ablakot, vagy a terasz ajtaját.

Mágikus varázslat:

Ülj le egy párnára, pokrócra, keresztezett lábú ülésbe, ha tudsz, kényelmesen. Gyújtsd meg a gyertyát, biztonságban magad mellett, és a füstölőt is. A kristályt fogd meg a kezedbe, emeld fel a szívedhez közel, csukd be a szemed, csendesedj el és kívánj valamit, mondd is ki hangosan, amit szeretnél. Legyen ez egy belső béke, a feszültség elengedése, vagy akár egy gyógyító kívánság. Tedd a kristályt is a víz mellé. 

Majd ülj egyenes háttal, a kezeidet teheted imatartásba, vagy a tenyereket felfelé fordítva az öledbe, esetleg a szívedhez. Vidd a figyelmed saját magadra, és lassan lélegezz. Hagyd a gondolataidat jönni, és menni. Figyeld meg a légzésed, és azt, ahogyan megnyugszol szépen lassan. Figyeld meg, ahogy belégzésnél fény áramlik be a gyökércsakrán keresztül és kilégzésnél szétárad az egész testedben és a sejtjeidben is. Majd a következő légzésnél a szakrális csakrán keresztül lélegezd át a fényt, és áraszd szét a testedben, utána a köldökcsakrán keresztül, a szívcsakrán, a torokcsakrán, a homlokcsakrán és végül a koronacsakrán lélegezd be a fényt és onnan áraszd szét a sejtjeidbe, majd kilégzésnél az univerzumba. Ezzel harmóniába kerül a tested, a lelked és a szellemed. Eggyé válsz az univerzummal. Kapcsolódsz önmagadon keresztül a forrással. Majd hozd a kezed a szívedhez, és fordulj befelé, engedd, hogy minden benned és körülötted tisztán lüktessen. És csak csendben, békében tölts időt magaddal. Ha a tested jelez, hogy kényelmetlen valami, akkor bátran mozdulj ki, keresd meg, ahogy kényelmes az ülés, és figyelj ismét befelé. Hallgass a belső érzeteidre, sugallatra, és egy 5-10 perc után vidd a figyelmed a légzésre, a testedre és szépen lassan nyisd ki a szemed, amikor készen vagy rá. Ezzel harmóniába kerülhetsz. Ha kedved tartja, még maradj csendben, ülve, és nézd a teliholdat! A vizet idd meg, és légy hálás az életért, az univerzum lüktetéséért, folytonos változásáért. 

Csodás mágikus pillanatokat, és a feszültségek elengedését kívánjuk neked!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek