EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.21.

Bekavar a múlt: ezeknek a csillagjegyeknek válságba kerül most a párkapcsolata

Régi sémák, minták vagy exek kerülhetnek elő. Az égiek figyelmeztetnek: bekavar a múlt! Ezeknek a csillagjegyeknek most válságba kerülhet a szerelmi élete. Te is közéjük tartozol?

A Vénusz a Szűz jegyében realista jegyben van, lerángat a felhők közül.  A Merkúr éppen hátrál, retrográd mozgásban van. Így a kommunikáció sem a legegyszerűbb. Néhány csillagjegyre józanító hatással vannak a bolygók és válságba kerülhet a párkapcsolatuk. Te is közéjük tartozol?

Broken,Heart,Woman,And,Astrological,Zodiac,Symbols
Fotó: Dzhulbee / shutterstock.hu

Kos

Számodra a Szaturnusz a sorsbolygó sem hagyja tovább a párkapcsolatod, mert ha elavult, múltbéli mintákat követsz, ideje kiszállni belőle. Őszintén kell most kommunikálnod, és ha nem sikerül egységre jutnod a pároddal, visszatalálni a szív egységéhez, akkor bizony, itt a vége! A nehéz helyzetekben kell igazán összefogni, nem pedig egymásnak menni. Figyelj oda, a szenvedélyes energiáidra, nehogy pont az ellenkezőjét érd el annak, amit akarsz. Az sem árt ha belenézel a tükörbe és ráébredsz, hol is tartasz te magad a pároddal kapcsolatban. Mit is szeretnél a lelked legmélyén? 

Skorpió

Nagyon vigyázz, mivel gyanúsítod meg a kedvesed! Féltékenységed megőrjítheti. Lehet, eddig észre sem vetted, mennyire aggasztja, hogy folyton figyeled és a nyakára jársz. Inkább a magad építésével foglalkozz végre, aknázd ki a benned lévő potenciált, és használd másra az érzékenységed. Ne a másik utáni nyomozásba fektesd az energiát, mert hamar betelhet párodnál a pohár. Észre sem veszed és máris nagy bajban leszel, ne érjen meglepetésként, hogy szerelmed összecsomagol és elhagy. Figyeld a jeleket, adj neki teret. Az is jó megoldás, ha türelmesen és tisztán elbeszélgetsz vele. Most ne szúrd el! Ismerd fel és hagyd el a régi sémát, amit magadban működtetsz. 

Halak

A retrográd Merkúr bizony elég durván bekavarhat. Megjelenhet az exed, és rendesen felboríthatja a párkapcsolatodat. Lehet, nem is gondoltál már rá egy ideje, és remekül érezted magad a mostani pároddal. Mégis, olyan érzések szakadhatnak fel benned a múltból, amivel kezdened kell valamit. Ne görcsölj rá az egészre, mert azt a párod is megérzi, és könnyen kiborul a bili. Igyekezz magadban rendezni az egészet, mielőtt még válságba kerül körülötted minden. Légy óvatos, de legjobb, ha röviden lezárod ezt a próbálkozást az exed részéről. 

 

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek