Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
EZO

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.15.

Ez lesz a nyár legnehezebb napja, ezeknek a csillagjegyeknek kell felkészülniük

Az idei nyár nagyon nehéz időszak lett mindenki számára.

2024 nyara semmilyen szempontból sem szokványos. A saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy több kihívással kellett szembe néznünk, mint eddig. S még nincs itt a vége, ugyanis most fog jönni a nyár legnehezebb napja: augusztus 19-én 24 óra alatt összesen 7 rázós fényszög lesz az égen, amelyek garantálják, hogy újabb kihívások jönnek – figyelmeztet az Astronet. 

Woman,In,Businesswear,Showing,Skepticism,With,A,Dismissing,Hand,Gesture
Fotó: Prostock-studio /  Shutterstock

Kos

Te azon szerencsések közé tartozol, akiket nem érint közvetlenül a 7 rázós fényszög. De ettől még elővigyázatosnak kell lenned. A következő területeken kell megőrizned a higgadtságodat: pénzügyek, gyerekek, közlekedés, munka, testvérek, szomszédok, barátok.

Bika

Ez az ominózus hétfői nap téged rendesen meg fog viselni. Az igazság az, hogy a feszültséget már napokkal előbb érzékelheted. A stressz majdnem teljes egésze pedig a tehetetlenségedből fog adódni. 

Ikrek

Nem kicsi a tét: az egészséged, szóval lassíts! Az a tempó, amit mostanában diktálsz magadnak, hosszú távon kimerít, már érezned is kell. Másodszor érdemes abbahagynod a jövőd, a karriered miatti aggódást!

Rák

a hosszú hétvégén nem csak a napsugárzástól kell védened magadat. Ha útra kelsz akkor az összes kellemetlenségre számítanod kell, ami az emberek, az utazás és a körülmények miatt bekövetkezhetnek. A kiborulás szélére kerülhetsz. A hosszú hétvégére szőtt terveid többsége nem fog összejönni. Leginkább azzal fog meggyűlni a bajod, hogy kimond, ami benned felgyülemlett. Amin az sem fog segíteni, hogy folyton régi ügyeken és a múlton rágódsz. 

Szűz

Hiába vagy tisztában az igazaddal, jobban teszed, ha ezúttal mélyen hallgatsz. Bolygód, a Merkúr pár nap múlva direktbe fordul, majd belép a Szűzbe. Utána megmondhatod a véleményedet.

Mérleg

A legnehezebb frusztráló dolog az augusztus 19-i rázós napban az, hogy nem irányíthatod az eseményeket. Sőt mintha futnál az idő után. Csakhogy ez nem szekér, hanem gyorsvonat. Esélytelennek tűnik, hogy utol érd magadat. Ne lineárisan, hanem ciklikusan szemléld az eseményeket: ami elment, visszatér. Kicsit más formában, de garantáltan visszatér. 

Skorpió

A család fontos a számodra, de nem mindig tudsz megfelelni az elvárásaiknak. A rázós fényszögek szerint most sem. Ne engedd elfajulni a dolgokat! Nem szabad összeveszned egyetlen rokonoddal sem. A párodat is kíméld! 

Nyilas

A nyár legnehezebb napján biztosan nem fogsz sziporkázni, és az optimizmusodból is ki fogsz fogyni. A 2 rázós bolygó háromszögből az egyik borús hangulatot mutat. Eltévedve érzed magad. Nem tudod, merre van előre. Ráadásul az idő (Szaturnusz) mintha ellened lenne. 

Bak

Jó neked mert te kimaradsz a negatív hatásokból. Ennek ellenére bajban vagy, mert nehéz eldönteni, hogy mivel segíthetsz a környezetednek, a szeretteidnek.

Vízöntő 

Téged érint a legkellemetlenebbül a hétfői rázós nap. A telihold csak a „jéghegy csúcsa”. A mélyben egy régi sérelem húzódik. Kérdés, hogy szembe mersz-e nézni vele, vagy még dédelgeted kicsit. Okosan tennéd, ha nem a hosszú hétvégén öntenél tiszta vizet a pohárba. A legrosszabbra készülj, ha mégis borul (nem a pohár, hanem) a bili. Ha teheted kuckózz be otthon egy jó könyvvel, vagy nézz meg egy sorozatot, vagy kezdd el kiszanálni a szakadt papucsokat, kinyúlt pólókat, kopott táskákat! 

Halak

A Jupiter-Szaturnusz kvadrát szerint nem csak hétfőn, hanem a hosszú hétvége bármelyik napján megtörténhet, hogy eltévedj vagy elkéss valahonnan. Mindazonáltal, ha nem veszíted el a humor érzékedet, vicces dolgok fognak kisülni egy eltévedésből… 
 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek